#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Dün cidden yine en ciddiyetsiz adamlardan birisiydi,ne ete ne de süte karıştı.Hatta yine ortasahada gezindiği anlar oldu.Arkadaşla özellikle Misi çıktıktan sonra adama yer beğendiremedik,bu önlibero mu attacking midfielder mı diye.

Mustafa Sarp'i izlerken dehsete kapiliyorum.

Hücuma katkısı büyük. Nezaman atağa başlasak , mustafada volkana doğru depara başlıyor

fft17_mf254765.Jpeg

Protez mi yoksa?

Bu arada Sarp Buca'da Pino'ya söverken, Pino son dakika kendisine pas vermeyip kaleye giden Emre'yi alkışladı, destekledi.

İki oyuncu arasındaki fark :)

Hagi aman ha. Başını yer bu adam.Saboteci falan demiyorum(adamın zaten çapı yetmez) ama şu orta saha rotasyonundaki en son adam olmalı.Hagi anlayacaktır bunu.

Dün yine rezaletti.Hiçbir ikili mücadelede görmedim.Neill, Ayhan kene gibi yapıştı adamlara ama ortalarda Mustafa yok.Topla en ez buluşandır herhalde.Adam ruh gibi.Ve her maç klasik haline gelen hücumdayken topu Servet'e kadar verme şenliklerini yaptı.Yine bi klasik haline gelen pas verip arkasını dönüp gitme hareketiyle finali yaptı.Adam pası veriyor doğru forvete.

Toplama işlemindeki 0 gibi hatta carpım tablosundaki 0 gibide olabilir yani bunun lakabı 0

anadolu takimlara karsi Sarpin yerine daha ofansif birini tercih eder diye umuyorum.

çok kötü bi oyuncu lorik cana nasıl yedeğe çekilir ya bu herif rezalet cananında form tutmasını engelledi

Dün maçın en çok koşan oyuncusu nasıl oldu onu anlamadım. Bu adam 10 km koştu dün, ama tamamen boş koşular.

mustafa sarpingidis :D

Geri
Üst Alt