#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

mustafa+sarp

İyi oyuncu(saklankaç).

Haksızlık etmeyin Sarp'a. Şu an itibariyla Galatasaray takımının en vefalı seyircisi. Sakat olmadığı zamanlarda her maçı seyrediyor hem de çok yakından.

''abi ben 35 senelik gsliyim bu takima dah önce böyle bi adam gelmedi muhteşem bi yetenek , bence yaptiğiniz yorumlar saçma fenerli gibi düşünmeyin futboldan anlayin artik biraz yahu :)) sayin gsli arkadaşlarim

Misafir 07 Ocak 2011 Cuma 17:58''

habertürk ten bir yorum :asd:

bu adam bu yalakalıkla kaptan bile olur.demedi demeyin

Gol oldu Hagi'nin yanında kim vardı bilin bakalım :evilsmile:

Hagi'nin ilk sarıldığı adam:evilsmile:

Birisi has Güney Amerikalı, diğeri soylu Diyarbakırlı, ama dünyanın her bir yanından insanlar birbirine benzeyebilir. Bu benzerlikten dolayı Culio ve Sarp'ı karıştıran çok olur! Bu nedenle 2012'ye kadar kıyamet kopmazsa eğer, Sarp 2020 ye kadar bizde kalabilir! Onun için Hagi'ye söylemeli Culio'nun saçını kısalttırsın. Boyatsa bile olur. :asd:

Hagi seneye yollar bu yetenek yoksunu tayfayı merak etmeyin.

Defolup gitsin sene sonu ama bu sene Barış denen apaçinin yerine oynasın . Mustafa´ya katlanabilirim,Barış´a asla .

Mustafa Sarp' yapmış olduğu hizmetler için teşekkür edilip, hem kendi yararı hem de Galatasaray'ımızın yararı için başka bir klube, mümkünse cüzzi bir bonservis bedeli karşılığında,mümkün değilse bedelsiz olarak transfer olması sağlanmalıdır.

Arkadaş adam oynamazken bile takımın en kötüsü olarak gösteriliyor.Bu takımın en kötüsü bence Ayhan'dır.

Defolup gitsin sene sonu ama bu sene Barış denen apaçinin yerine oynasın . Mustafa´ya katlanabilirim,Barış´a asla .

Sarp oynarsa o zaman Baris'a razi oluruz. En iyisi ikisini de postalamak. Transfer yapilmazsa Emre oynasin, onun olmadigi maçlarda genç bir çocuk oynatalim. Yeter ki bu ikiliyi birdaha Galatasaray formasiyla sahada görmeyelim.

Benim merak ettiğim milyonlarca insanın gördüğü bazı gerçekleri yönetim göremiyor mu? Hiç mi eşi dostu akrabası çocuğu bu yöneticilere ya bu oyuncular kötü, bunlar top oynamıyor demiyor mu? Hiç mi forumlara girmez bu yöneticiler? Transfer yapacaklar, sürekli son güne bırakıyorlar, oyuncu göndermeleri gerekiyor gönderemiyorlar. Anlamıyorum bu işleri !

Geri
Üst Alt