#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Bu adami her gördügümde küfür etmek zorunda kaliyorum .. Ulan bunun yüzünden günaha giriyorum ya, defolup gidemedi

Gülüyorum artık. Bu futbolcu arkadaşımıza yemin ediyorum, bırak süper ligi bank asyada forma giyebilecek kapasitede değil. Yahu bu adam ön-libero ama dikkat edin maç içinde ön-libero dışında heryerde duruyor. Birde sana gelen topu bir kontrol et etrafına bak kim var kim yok. Top geliyor kendisine pas atan adam hemen geri veriyor. :D Casper M.Sarp.

allah askina renkdaslar, haftaya tepkinizi gosterin suna bizim stadda. 90 dk isliklayin sunu, isterse kulube de otursun, yine de protesto edin !!!!!!!!!!

yeter artik ya yeter!!.

nefret ediyorum artik senin o basit geri paslarindan. baska hic birs sey yaptigin yok. top benden gitsinde , nereye gidersen gitsin. takima hic ama hic bir gram faydasi olmaz mi be....yeter be.....sadece zarari var. zaten baris cikinca 10 kisi kaldik dedim...seni gorunce.

senin yuzunden gs imin macina bakmak bile istemiyorum ..yeter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hepsini geri oynadı topların.Siz şimdi bunu koşuyor filan zannedersiniz ama yok oda yok dikkatli izleyin çok iyi anlarsınız.Nasıl görmüyorlar bu kazmayı anlamıyorum topu kontrol ederken zeybek oynuyor adam yahu,ayıptır.Bugünki maçta yine fitil etti bizi bütün topları geri verdi ne pas yaptı ne birşey.Bu adama milyon dolarlar veren adamlarada yuh olsun diyorum.En kısa zamanda Ayhan ve Barışla birlikte gitmesi dileğiyle yoksa yakında taraftar önüne çıkamayacak !

ben kiloluyum ve kötü bir futbolcuyum!

bana yilda 500.000 dollar versen ve galatasarayda oynatsan kim ne derse desin cikarim ve elimden geleni yaparim.

demek istedigim sarpin sucu yokki adami protesto edeceksin.

futbolculugu haric cokta sempatik bence :)

yeterki oynamasin!

ama oyna diyorlar oda cikiyor yapiyor kendince biseyler...

Artık taraftarın bu adama hiç mi hiç sabrı kalmadı, yahu ligdeki diğer takımların ön liberolarına bakıyorum, bu adamdan 10 gömlek üstündür. Bu maçta yine beni çileden çıkarttı, top ceza yayının oralarda önüne düşüyor , sol ayağı denk geliyor tabi. e insan bi kaleye vurur şansını dener bari, anlamsız saçmasapan hareketlerle kendi ekseni etrafında dönüyor sonra da kaptırıyor topu pozisyondan oluyoruz. Daha çok şey yazarım da bitmez çok doluyum bu sarpa karşı ben :)

çok iyi futbolcu ! insanın izledikçe izleyeceği geliyor !

mustafa sarp bu takımda olduğu sürece ben takımın maçlarını izlemiyorum renkdaşlar... sahada protesto edelim sarp ı

Mustafa , Ayhan , Barışın sözleşmelerini 5 yıl daha uzatında kurtulalım . Yani bu adamlar da çıkıp demiyoki abi bizim kapasitemiz bu kadar yetemiyoruz elimizden geleni bu diye adamlar paranın peşinde formayı takan kim . mustafayı kaleye geçir ben oynarım der yeterki siz benim parayı yatırın bankaya

Haftaya sakatlanırsa BAM olmayacak, stat full çekebilir. :asd:

Kelimelerin yetmediği, boğazımızın düğümlendiği tanımlamanayan cisim.

mustafa sarp bu takımda olduğu sürece ben takımın maçlarını izlemiyorum renkdaşlar... sahada protesto edelim sarp ı

kesinlikle protesto falan edilmemeli. Belli ki taraftar haricinde ki herkes mustafa sapta birşeyler görüyor bizim fark edemediğimiz. Oynadıkça oynamalı ki eninde sonunda bizde sarptaki o güzelliği ve yararlılığı keşfedelim !

Bu adamı Süper lig de GS den başka kimse oynatmaz abi garip bi takmız nerde cins adam var hepsi GS de

Geri
Üst Alt