#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Futbolcu olduğuna dair iddialar duydum ama pek inandırıcı bulmadım :D

dogru bizden baska takimda yok bu yetenekte futbolcu...

bjk yillarca sagbekte takoz recepe zor dayandi, biz ise komple takozlarla orta saha diziyoruz :D

Sen daha dur , bu takıma daha ne Mustafa Sarp tarzında adamlar getircekler hatta Bilicayıda alabilrler , ben o potansiyeli bizim yönetimde gördüm

bu adam bu paraları kaznaıyor ya.haram olsun hepsi.

Küfürbaz olduk aynı etiketlerde yazdığı gibi.

Her top kaybında artık kızmıyorum, gülüyorum :) Siz de deneyin.Küfür etmekten daha zevkli :)

DNA testi yaptırması lazım adamın familyası belli değil

bursalı taraftarlarında oyuna girerken bunu ıslıklaması ayrı gerizekalılık :D ulan böyle bir adam ıslıklanırmı? Adam sizden gitmiş, şampiyon olmuşunuz? Galatasaray'daki ruhsuzluk akımını başlatmış. Yatın, kalkın dua edin lan Bülent Korkmaz'a.

futbol ötesi bişey bu adam valla Barcelona her an kapabilir elimizden

Bu adamı nasıl aldırdın bize Bülent Kaptaaaaaaaaaaannn!

Mustafa kardeşim. Bak sana bir sözüm var bu satırları takip ediyorsan.

Lütfen defolup git şu takımdan.

Geldigin gune lanet olsun, sahada bos bos dolasmaktan baska hicbi boka yaramiyor, bunu bizden baskasi gormuyormu yahu

Almanya'nin 10cu liginde bu kazma'dan iyi futbolcular var, böyle birsey olurmu ya?

Serefin varsa DEFOL GIT.

Bugün maçta, aynı anda 4-5 adama çalım atmaya kalktı, kendi ekseni etrafında döndü, top da döndü, sonra topu kaptırdı, tekrar 180 derece civarı bir dönüş daha yaptı. Balerin gibi, kelebek gibi ve arı gibi. Değişik bir adam. Acaba kim keşfetti bu adamı. Onu sorgulamak lazım, eylem için fln militan diye mi yetiştirdiler de, takımlarda gizli görevcilik yapıyor. :(

Geri
Üst Alt