#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

ya bu adam ilk geldiğinde böyle değildi diye hatılıyorum ben hatta çok methiyeler dizmiştik neden böyle oldu :D

kaleci Fevzi gibi bir kırılma anı falanmı oldu ne oldu :D

Kırılma anı bu adamın bize layık görülüp transfer edildiği gündü.

ya bu adam ilk geldiğinde böyle değildi diye hatılıyorum ben hatta çok methiyeler dizmiştik neden böyle oldu :D

kaleci Fevzi gibi bir kırılma anı falanmı oldu ne oldu :D

Kırılma anı bu adamın bize layık görülüp transfer edildiği gündü.

adam bide her muhabettın ıcınde.ben fazla oynamıorum falan dıyor.

her hareketi adamın batıo bana.ugursuz ya

4:50 yorum super :D

[video=youtube;pzQ9gbTV2EQ]https://www.youtube.com/watch?v=pzQ9gbTV2EQ[/video]

Adam her seye burnunu sokuyor, her yerde en önde gidin topcumuz oluyor ama sahada degil, fotbol oynarken degil.

Sinir bozucu konusmasi, sakalari yok mu birde üstüne...

Herif kendini gercekten birsey zannediyor.

Langırt oynarken, bazı mekanlarda bacağı fln kırılmış piyonlar oluyor ve bazen 1 adamın fln eksik oluyor yani. Mustafa Sarp'da işte o ayakları kırık langırt futbolcusu. İleri geri, ama hep boşa hamle.

Bu adamin konusmalarindan anladigima göre kendini büyük bir yildiz saniyor. :o

Ligtv.com.tr - VideoHaber - Avustralya Fan Club!

Şeref yoksunu Batuhanla bizim kaçak Mustafa Sarp yani maşallah diyim bu ne sohbet sanki biri messi biri ronaldo :D

İkinizde adam değilsiniz.Artistler sizi

Mustafa sarpda mutluluktan uçuyor resmen demekki protesto ıslıklar felan işe yaramamış.Adam oynayamıyorum diyede şikayet ediyor batuhana

Girdi yedik 2 tane mümkünse bir daha girmesin bile son 1 dk dahi olsa

Ey insanlar düşünün; Bursaspor bu adamı bize sattığı yıl şampiyon oldu. Başka söze gerek var mı? :D

Ben ekran başındayken takımı komple izleyeyim , rakip takımda kimler iyi oyuncu nasıl oynuyor diye sürekli düşüncelere dalayım ve bunun için ayda 40 lira ligtv ye bayılayım , Sarp maça girsin ve sadece o maçı gamsızca izlesin hem de stadın en güzel yerinde sahanın içinde ,üstüne de bi ton para alsın. Adaletine tükürdüğümün dünyası:mad:

forumu genellikle saydırmak sinir boşaltmak için kullanıyoruz galiba sarpinho ve barış açık ara sayfa sayısında önde :D

adam şaka maka fenomen oldu. İnternet geyiklerinde önde, yorumcular da başladı bu geyiğe.Sabri reis'in haketmediği lafları yediğine üzülüyordum iyi oldu onu unutturdu :D

Geri
Üst Alt