#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Seneye yeni takım kurulurken kesinlikle bu adamın etrafına takım kurmalıyız.

@ Caglar

@ Adem

@ Mert

@ Okhan

Arkadaslar... Mustafa iyi niyetli fakat cok yeteneksiz. Oyunu izliyor. Paslari hicbir zaman yerini bulmuyor. Cok agir. Tek iyi yaptigi sey kornerlerde gol atmak. Sukretmeliyiz ki orta sahada Neill ve Sabri gibi o mevkiyi avuclarinin ici gibi bilen oyuncularimiz var. Mustafa Sarp olsa olsa forvet arkasi oynar.

Xavi mi var da oynatmıyoruz ? Kabul edin, etmeyin elimizdeki en iyi orta saha.

Beyler Hayriyi dikkate almayın. Lesh lesh yorumlar yapıyor. Kendin diyorsun kornerlerde gol atardı diye. Sorarım sana hangi kornerde heyecanlandın bugün? Oysa ki Mustafa Sarp olunca kornerleri ayakta izliyorum.

Mustafa Sarp değil de Mustafa Sarpinho falan olsa ayakta alkışlardın bu adamı Hayri. Dikkate bile almıyorum seni.

@ Caglar

@ Adem

@ Mert

@ Okhan

Arkadaslar... Mustafa iyi niyetli fakat cok yeteneksiz. Oyunu izliyor. Paslari hicbir zaman yerini bulmuyor. Cok agir. Tek iyi yaptigi sey kornerlerde gol atmak. Sukretmeliyiz ki orta sahada Neill ve Sabri gibi o mevkiyi avuclarinin ici gibi bilen oyuncularimiz var. Mustafa Sarp olsa olsa forvet arkasi oynar.

Git tenis izle Hayri ya.Oyunun iki yönünü oynayabilen her topa pres yapan.Pasları her zaman isabetli olan bir adamdan bahsediyoruz.Mustafa dünyanın her takımında rahat oynar.

@ Caglar

@ Adem

@ Mert

@ Okhan

Kardeş öyle diyorsun da Sabri'de zeka 0 , oynayabileceği tek yer bek , koy oraya koşsun dursun. Nerede duracağını bilmiyor paslar desen zaten lesh. Ama Sarp'ın pozisyon bilgisi mükemmel. Pasları da vasat üstüdür bence...

Culio 1 MSarp 2

Bunu goremeyenlerle futbol degil hava durumu bile tartismam. Iyi gunler..

Xavi abartıldığı kadar olmayabilir ama:

Xavi>Sarp isteyen katılır isteyen katılmaz.

Xavi abartıldığı kadar olmayabilir ama:

Xavi>Sarp isteyen katılır isteyen katılmaz.
O konuda haklısın refik,tamam mustafa sarp Türkiyenin en iyi b2b oyuncusu ama Xavi ile kıyaslamak olmaz.AMA bana göre sarp>Gerrard.Aksini iddia edenle sabaha kadar tartışırım.

11 tane Mustafa Sarp istiyorum arkadaş ben sahada! Geçen Xavi'nin röp. okudum. Hani şu Barça'da oynayan. Mustafa'dan iyi olduğunu falan söylüyorlar direk noo, nooo diyip o benim idolüm diye düzeltiyor muhabiri. İşte böyle bir adama sahibiz renkdaşlar. Değerini bilmeyip sallamayın boşu boşuna.

Balta ve Sarp gibi 4 adam daha bulsak şampiyonlar ligi yarı finali hayal değil.

Bu yabancı hayranlığı nedir Allah aşkına? Sarp'a bu kadar haksızlık etmeyin. Su içerken taktik veren, takım arkadaşlarını küfürle motive eden kaç ortasaha gördünüz? Adamın ismi Sarp değilde Xarpi olsaydı şimdi Barça'daydı..

lan şimdi çaktım köfteyi,deminden beri hakan balta ve stancu nun yorumlarına bakıyordum ama mustafa ya girince çözdüm:D forum uçmuş

M.Sarp Xavi kadar iyi futbolcudur. Seneye altın topa aday gösterilecektir performansı ile.

[video=youtube;xewvFKfC3pM]https://www.youtube.com/watch?v=xewvFKfC3pM[/video]

Böyle aklı başında konuşan kaç adam var ? Takımın en iyi 2 orta sahası orda, isabet olmuş...

Geri
Üst Alt