#16 Mustafa Sarp

Cevap: # 16 Mustafa Sarp

Sarp bu akşam 2 pozisyonda çok korkuttu, yüreğiyle oynuyor, sanki 10 yıllık futbolcumuz gibi oynuyor ama çıkarken top kaptırdı 2 tane evlere şenlik.

Performansından çok memnunun. Orta sahayı domine etti adeta. Çok çok önemli bir futbolcu ve bedelsiz kadromuza kattık. Hele bir şutu vardı ki keşke girseydi dedim ! :)

pas atmayı bilmio galiba

pasları hep garip yerlere attı attığı adamlarda ya tutamadı ya da zorla yakaladı

onu hücum gücü yüksek takımlar karşısında kullanabiliriz

Süper bir önlibero. Hem atağa kalkıyor hem de kaldırıyor. Talinn 'nin ortasahasını yardırıp gitti bugün. Çok iyiydi.

Bugün çok beğendim kendisini.Hücuma katılması daha da bi hoş.Kendini alıştırıyor bize karşı.

baya bir sevmeye basladim ben bunu , topalin isi cok zor bakalim kesebilecekmi sarpi....

Büyük bir bravo Mustafa Sarp'a. . İşini layığıyla yapıyor, kırk yıldır takımdaymış gibi sahada. . Helal olsun Sarp, devam et böyle.

Bu kadar iyi performans göstereceğini tahmin etmiyordum açıkçası.Herhalde benim gibi birçok kişi aynı şeyi düşünüyordur.Topa hakimiyeti ve topu kullanma beceriside fevkalade.Adam gerçekten çalışıyor ve karşılığını görüyor.Maçlarda seyircilerimiz yabancıların yanında bu oyuncularımıza da özel ilgi göstermeli.Hakikaten alkışı hakediyorlar.

Christian'ı kaça katlar bu ? Ama Christian'ın maliyet olarak Sarp'ı katlayacağı kesin .. :asd:

Çok hırslı. Kolay kolay vermez formayı. Bizim için de bu önemli olmalı kimin oynayacağı değil.

iyki geldin mustafa daha uzun yillar seni izlicez bu her gun daha belli oluyor.

seni anlamayan anliyor, devam et mustafa

İlk defa beni şaşırttı dün akşam. Gene her zamanki gibi çok çalıştı ama olmayacak yerde 2 kritik top kaptırdı, nazardır nazar:D

Topal'ın olmadığı dönemlerde (olduğu dahi olabilir) daha çok Mustafa Sarp diye haykıranlar olacaktır. :)

Karakterli oyuncu sahada da kendini gösteriyor,gösterişli olmasada tam bir takım oyuncusu.

İzlemeden sallayanlar ordusuna bir kapak daha yaptı mustafa sarp aynen devam..!

Her takımda yıldız oyuncu olduğu kadar savaşçı olan oyuncuda olması gerekir. Sene başında birçok arkadaş izlemeden '' bu kim lan'' tarzında milyon yorum yaptılar, buyrun gördünüz. Bir top hatasında affetirmek için yapışıyor bırakmıyor. Gollere olan sevinci, gol kaçırdığında ki kendine kızışı...

40 senelik Galatasaraylı gibi. Sanırım Adnan Sezgin ilgilenmişti bu transfer ile. İlk defa teşekkürü hak ediyor. :D

Her takımda yıldız oyuncu olduğu kadar savaşçı olan oyuncuda olması gerekir. Sene başında birçok arkadaş izlemeden '' bu kim lan'' tarzında milyon yorum yaptılar, buyrun gördünüz. Bir top hatasında affetirmek için yapışıyor bırakmıyor. Gollere olan sevinci, gol kaçırdığında ki kendine kızışı...

40 senelik Galatasaraylı gibi. Sanırım Adnan Sezgin ilgilenmişti bu transfer ile. İlk defa teşekkürü hak ediyor. :D

Bülent Korkmaz'ında gelmesinde etkisi var sanırım onada teşekkür etmek gerek :tiphat:

Geri
Üst Alt