#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Adam taşıdığı armanın değerini bilerek oynamaya çalışıyor..

Helal sana carpışan oynayan birisin acaba forvet arkası nasıl oynarsın diye merak ediyorum :)

Ben Mustafa Sarp'ı fazla beğenmiyorum. Mücadele ediyor, basıyor falan ama top tekniği yetersiz. Orta sahadaki en katliteli adamımız Mehmet Topal ama bu sene onda bir düşüş var.

bence Sarp'ı beğenenler onu üst limitinde oynaması nedeniyle takdir ediyor. Adamın 100beygirlik gücü varsa belki hep 80'in üstünde oynuyor ama bence Galatasaray orta sahasında oynayacak futbolcunun kapasitesi en azından 200beygir olmalı. (rakamlar birimler sembolik:p)

bence Sarp'ı beğenenler onu üst limitinde oynaması nedeniyle takdir ediyor. Adamın 100beygirlik gücü varsa belki hep 80'in üstünde oynuyor ama bence Galatasaray orta sahasında oynayacak futbolcunun kapasitesi en azından 200beygir olmalı. (rakamlar birimler sembolik:p)

Beygir gücü ilginç :asd:

rotasyonda oynamali Mehmet Topalin alternatifi olarak.. top yapamiyor onun pozisyonunda oynayan sezon basindaki Ayhan cok daha basariliydi.. simdi Sarpin oynadigi pozisyona bir oyuncu gerek bu zaman zaman Linderoth olmasi lazim bana göre artik.. o olmazsa Arda yada zaman zaman Baris

takımın en iyisi mustafa sarp olursa sene sonu yeni facialara hazır olmak lazım ...

bursada bile vasat bir futbolcunun bizde takımın en iyisi olması gercekten ilginc,yandık desenize...

Bu durum Sarp için iyi,takım için kötü bir durum haklısın...

Maçın adamı.

Ön liberoda böyle maçlarda oynaması çok zor. Çok fazla alan bırakıyor, bazen sanki dalıp topu izliyor gibi.

Elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor.

Gün geçtikçe üstüne koyuyor. Yani ilk alındığında hep karşıydım ama her geçen gün beni dumur ediyor..

Tip olarak da Meksikalılara benziyor hem fiziki yapısı, hem yüzz hatları. Seviyoruz seni Sarpcığım.

maçın adamıdır.. Helal olsun herşeyi yaptı ve yine hırslıydı..

hız var mıymış??? varmış

teknik var mıymış??? aşırtma golünü verilmesede yaptı o vuruşu demekki var biraz...

mücadele var mıymış??? kralı var kralı...

birileri bunlar yok diyordu da geçen gün...

Çok çok çok iyi oynadı. Böyle devam.

Geri
Üst Alt