#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Helal olsun! Macin adamiydi resmen, top ayagina yakisiyor, vücudunu cok iyi kullaniyor, top sakliyor, iyi pas veriyor, cok iyi mücadele ediyor, golünü atiyor!

İlk yarı hataları vardı ancak 2. yarı muhteşem oynadı.Attığı golle de takımı kurtardı.Helal olsun.

Hırsına bayılıyorum. Tam bir Galatasaraylı. Yürüyedur Aslanım.

Sarp KAPAK TAKMAYA devam ediyor..

Çok kritik gol attı...Tebrik ederim,resmen ipten aldı bizi:)

Bildiğimiz Mustafa. Hırslı, arzulu, dinamo. Golünü atarak takıma galibiyeti getirdi.

trt yöneticisi olsam bonservisini verir mustafa sarpı transfer ederdim trtye.

Capone 2 :) Arka direk golcüsü.

Helal olsun Mustafa kralını getirsek senden formayı alamaz.

Mustafa Sarp ilk geldiginden topcu degil dedim ve diyenlerin cogunun simdi fikir degistirdigine eminim..Artik kolay kolay M.Topala vermez formayi dun vaswtin uzerine gecemedi ama o ne yapsin.. yaninda Topal, Ayhan, Baris ve iki top teknigi yuksek olmayan bekle, cok defansif bir gorunum verdi..pas alis verisini iyi yapamadi

Ideal 11le oynarsak tabiki defansif orta saha oynayacak ama o zaman nasil onemli bir oyuncu oldugu ortaya cikiyor..paslarini biraz daha gelistirse ve oyunun yonunu biraz daha iyi degistirse one dogru oynayarak..cok ama cok daha faydali olacak

Çılgın Mustafa sen bizim bu takımdaki ruhlarımızdan birisin

adam gelmeden galatasarayda oynamayı oynamak istedigini sürekli söyledi ilk geldi önyargılı söyleyenler oldu ama ben bursadanda takip ediyordum iyi oyuncuydu savasçı hırslı görev adamı bonservissiz aldık ve giderek kendini geliştiriyor kimi insanlar yorumlarda bakıyorumda galatasarayda oynayacak topçu degil diyorlar sacmalıyorlar bence tam galatasaraya göre ruhsuz bi yapısı yok devam et mustafa

Mustafa Sarp ciktigi her macta görevini yerine getirden topculardandi suana kadar.

Belkide en iyi demigimde,en yararli transferimiz olarak,suana kadar bence Mustafa Sarp.

Tek defansif orta saha olunca o kadar geniş bir bölgeyi kaldıramadı şu son maç. O kadar hareketsizdi ki beklerde sıkıştı ataklar opsiyon sunamadı.

Umarım sadece kısa-dönemli bir performans sorunudur. Yoksa ön-iç olarak oynadığında sağladığı katkının yarısı yoktu.

Geri
Üst Alt