#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Defansın içine bu kadar gömülmene ne gerek var ki..Topal var zaten arkanda..

2 top yapmadın..Toplu oyunda adın okunmadı..

İyi niyetlisin hoşsun, ama senle olmaz bu iş..

sarpa birseyler oldu ya kaldiramiyor artik cok siritmaya basladi birseyler cabaliyor ama bosa

Sarp 'ı en çok destekleyenlerden biriydim ama ciddi bir düşüşe geçti takım gibi.

İyi niyetli oynamaya çalıştı ama maçı kaldıramadı malesef...

ne goller kaciriyor bu adam, inanilir gibi degil.

O kaleci ile carpistigi pozisyonda gözlerini kapatmasaydi, carkkkk diye kafayi vursaydi topa goldü.

Vasattı.Ama Normal bir sezonönce Bursa ile anasının liginde 3 sene önce Kayseri Erciyes ile düşmeye,5 sene önce 3.Ligde oynayan bir oyuncu bu seviyede oynatılırsa buna bile şükür edilmelidir,o açıdan Mustafa Sarp için vasat iyi demektir en azından Avrupa maçlarında.

Bugün kötüydü gerçekten ama önemli değil Sarp'ı her daim seviyorum.

Bugun gerçekten kötüydü preste falan nerdeyse yoktu... Sadece koştu top çalmak için fazla çaba göstermedi...

birşeyde söylenmiyorki sonuçta adamın kapasitesi belli bundan biraz daha iyi oynayabiliyor en fazla üstelik yanında mehmet varken mustafayı eleştirmeyi abes bulurum. mustafa en azından mücadele ediyor veya etmeye çalışıyor..

heveslıydı ama okadar.umarım daha ıyı macları olacak ılk yarıda gelen topu kaafayı vurmasa alıp surse golu atacaktı yazık oldu o pozısyona

son maclarda cok etkisiz sezon basinda cok daha basariliydi, neredeyse hic top calmiyor, ofansif katkisi yok Mehmet ve Mustafa ayni anda oynayamaz! Sezon basinda Mustafa Ayhan ikilisi daha basariliydi

Kapasite meselesi değil o heyecanının kurbanı oldu,yaşı olgun olsada Avrupa tecrübesi başka birşey ama içerde ki maçta Sarp çok daha iyi oynayacaktır ahanda buraya yazıyorum!

Hele bir pozisyon var.Önüne alsa %75 gol olacak.Adam kendini Rooney , Torres falan zannediyor herhalde :D

Bu adam defansif oyuncu değil mi ? Evet.Peki neden ofansif anlamda oynatılıyor ? Kesinlikle iyi niyetli ama kapasitesi sınırlı bir oyuncu.

Hele bir pozisyon var.Önüne alsa %75 gol olacak.Adam kendini Rooney , Torres falan zannediyor herhalde :D

Bu adam defansif oyuncu değil mi ? Evet.Peki neden ofansif anlamda oynatılıyor ? Kesinlikle iyi niyetli ama kapasitesi sınırlı bir oyuncu.

Elano'nun şut çektiği ve defansa çarpıp, Mustafa'nın önüne düştüğü pozisyonu diyorsun herhalde. Kafa vurmak çok saçmaydı orada.

Mustafa Sarp'tan memnun değildim yalnız bu maçta. Ortalıkta gözükmedi ilginç bir şekilde. En çok yerde olması gereken adam kendisi oysa.

Elano'nun şut çektiği ve defansa çarpıp, Mustafa'nın önüne düştüğü pozisyonu diyorsun herhalde. Kafa vurmak çok saçmaydı orada.

Mustafa Sarp'tan memnun değildim yalnız bu maçta. Ortalıkta gözükmedi ilginç bir şekilde. En çok yerde olması gereken adam kendisi oysa.

Evt o pozisyona diyorum.Böyle ballı kaymaklı pozisyon böyle harcanmaz yahu.

Elano 'dan daha ofansif bir oyuncu olarak görüyor Rijkaard. :asd:

Antalya ve dünkü maçta berbattı.İyi niyetinden hiç şüphem yok ama kapasitesinni yetmediği işler yapmaya çalışıyor asıl olması gereken yerde olmuyor ayrıca son 2 maçta kaçırdığı goller saç bırakmıyan cinsten.

Bu adam Ayhan kadar yetenekli olsaydı ne olurdu ki sanki. Çok hırslı, iyi niyetli ama kapasite meselesi.

Mustafa'yı eleştiremem. Her maç terinin son damlasına kadar mücadele ediyor, kapasitesini sonuna kadar zorluyor. Ancak adamın kapasitesi bu kadar işte. Sadece "Mustafa bu takımda oynamak için yeterli mi?" diye sorgularım. Bana kalırsa sezon başından beri olduğu gibi bu takımın banko oyuncularından biri olamaz, olmamalı. Mücadelesine, Galatasaray sevgisine, hırsına saygım sonsuz. Ancak Mustafa mental yönden yeterli değil bir kere. Antalya maçında yediğimiz ikinci golde Necati'yi savunuşu, Atletico maçında defanstan seken topta topu kontrol etmemesi... Bunlar bunu açıkca gösteriyor zaten. Ayrıca fark etmişsinizdir belki, kendine güvenmiyor. Top bana gelmesin, hata yapmıyım da kime giderse gitsin havasında. Top bizdeyken rakip oyuncuların arkasına saklanıyor, müsait durumdayken de elleriyle arkadaşlarını işaret ediyor sürekli. Bu bizim orta sahamızdaki pas seçeneklerini ciddi ölçüde azaltıyor ve oyunun bu bölümlerinde bizi bir kişi eksik bırakıyor.

Geri
Üst Alt