#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Taraftarı sahaya koy.Oda mücadele eder.Lafla peynir gemisi yürümüyor malesef.

Orta sahada devamlı güvenilen tek isim bu adamsa vay halimize.Top kontrolü bile 5 saniye sürüyor.

Yaz transfer döneminde tek yere transfer yapsak yeter o da Sarp'ın yerine.

------Topal-------

---Elano-----???---

Sene başından beri banko oynayan adam

Rijkaard'ın 1 numaralı futbolcusu eleştiriliyor farkındaysanız.

Sene başından beri banko oynayan adam

Rijkaard'ın 1 numaralı futbolcusu eleştiriliyor farkındaysanız.

Olabilir. Eleştirilecek tabiki. Ben Mustafa 'yı en çok savunanlardandım ama formsuz bikaç maçtır. Onun bu oyunu takımı doğrudan etkiliyor. Bence bu formsuzluğunun sebebi hem sezon başından beri oynaması hem de Mehmet Topal ile uyumsuzluğu ve Mehmet Topal 'ın aşırı formsuzluğu.

Bana kalırsa Mehmet Topal 'ın mevkisine Mustafa Sarp geçmeli, Mustafa Sarp 'ın yerine de Ayhan yada Barış. Hatta şöyle olsa çok daha iyi olur Bjk maçında:

------Sarp---Elano------

---------Arda-----------

Keita-----Jo-----Caner

Mustafa Sarp olayı kesinlikle anlamıyorum. Kötü bir oyuncu değil. Galatasaray'da oynayacak düzeyde de bir oyuncu değil. Maçlarda gol attığı için mi methiyeler diziliyor. Madrid maçında ben sahada göremedim. Eleştirilmiyor. Her yere koşan olumlu veya olumsuz ama mücadele ediyor; Mehmet Topal'a formsuz deniyor. Bence maçı bir daha izleyin veya ben izleyemeyim. Birini kayıtsız desteklemeyi ve biri de ağzıyla kuş tutsa bile eleştirmeyi bırakın. Mehmet Topal; 5 Mustafa Sarp eder.

Olabilir. Eleştirilecek tabiki. Ben Mustafa 'yı en çok savunanlardandım ama formsuz bikaç maçtır. Onun bu oyunu takımı doğrudan etkiliyor. Bence bu formsuzluğunun sebebi hem sezon başından beri oynaması hem de Mehmet Topal ile uyumsuzluğu ve Mehmet Topal 'ın aşırı formsuzluğu.

Bana kalırsa Mehmet Topal 'ın mevkisine Mustafa Sarp geçmeli, Mustafa Sarp 'ın yerine de Ayhan yada Barış. Hatta şöyle olsa çok daha iyi olur Bjk maçında:

Tabiki eleştirilecek de eleştiri Mustafa Sarp'ın kapasitesi ile ilgili

son birkaç maçtır oynadığı futbolla ilgili değil.

sarp, mehmet topal gibi pas dağıtamaz.Mehmet topal biraz daha ağır olsada defanstan topu alan ve geriden oyun kurabilen bir oyuncu.Mustafa sarpın futbol zekası topala göre daha düşük. (söylediğim yanlış anlaşılmasın)

Top dağıtmasını geçtim Sarp Mehmet Topal kadar kesici değil. Elimizdeki en sağlam ön libero eski formunda olsun olmasın Mehmet Topal'dır şimdilik.

Kendisi hasta bir Galatasaray'li oldugunu kanitladi, ve fevkalade türkcesiyle gönlümde taht kurdu. Hirsi, azmi, ve iyi niyetide tartisilmaz. Evet belki kapasitesi sinirli, ama mutlaka camianin icinde olmasi gerekiyor böyle kisilikler...

Kendisi hasta bir Galatasaray'li oldugunu kanitladi, ve fevkalade türkcesiyle gönlümde taht kurdu. Hirsi, azmi, ve iyi niyetide tartisilmaz. Evet belki kapasitesi sinirli, ama mutlaka camianin icinde olmasi gerekiyor böyle kisilikler...

Son vuruşlarını düzeltse tam süper olucak.

Bugün gol atacak hissediyorum. Ama yine de eleştirmeye devam edecem :D

Bir röportajını dinledim olağanüstü bir Türkçe'si var çok güzel konuşuyor.Bugün de inşallah golünü atar röportajını dinleriz.

Evet bu adam resmen bi büyükelçi gibi konuşuyo

Diplomatlık daha fazla yakışırdı kendisine futbolculukdan

Bugün Mustafa'nin konustugu türkcesinde en büyük etken Istanbul'dur...

Formsuz dahi olsa böyle bir maçta bir anda Barış'ın alınması garip geldi bana.Umarım Barış iyi oynar bugün.

Angutlardan alıntı:

"milletin bedavaya aldığı mustafa sarp bile baroniden daha fazla katkı yaptı.Toplasanız yıllık maliyeti 1 milyon euro değildir. baroni için 6 milyon euro bonservis ödedik. yıllığı 2 milyon euroya gelir. kendisi de yıllık 2 alsa yıllık maliyeti 4 milyon euro eder."

Hahahahahah.

Geri
Üst Alt