#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Ilk kez begenir gibi oldum diyebilirim. Paslari guzeldi ozellikle. Yine oldugu yerden paslari verip 5 saniye bekleyip sonra kosuyor ama birkac mac oynamayinca duzelme olmus GIBI. Duzeldi demiyorum, GIBI diyorum. :o

Ben beğenmedim. Barış geriye geldi top aldı. Top Neill'deyken kaleciyi işaret ediyor beyefendi.Neill'de geri oynamadı direkt ileri oynadı.

barış ayhan topalın yanında yine idare ederdi sarp ama vasat tabi hedefler açısından

Bu gün beğendim. Özellikle pasları yerindeydi, orta sahadan top alıp oyunu kanatlara açması hatasızdı.

yüzde yüz mehmet topal ve ayhanın önünde olmalıdır. mehmetle ayhan bu formdayken..

Demek ki biraz dinlenmesi gerekiyormuş.Bu hafta ben de beğendim,oyunu yanlara açması güzeldi.

Korkak oyunu devam ediyor ve düzeleceğini de sanmıyorum. Galatasaray'a gelmeden önceki futbolunu bilmiyorum fakat yanındaki adam tehlikeli bir pozisyonda top sürerken müdahaleye girmemesi ve ortada dolaşması sinir edici. Mehmet Topal'ı hırsı ve mücadelesi için tercih ederim. En azından birşeyler yapmaya çalışıyor ve bunun getirisi olarak hatalar yapıyor.

Hep dediğim gibi ortasaha topçularımız arasında 1.tercih olmalıdır.

Gerçek mevkisinde oynayınca ne kadar iyi oynadığını herkes gördü bu adamın tek mevkisi vardır oda ön libero.

Uzun zaman aradan sonra mevksinde oynadı ve gene döktürdü helal olsun M.Sarp aldığın para helaldir.

Korkak oyunu devam ediyor ve düzeleceğini de sanmıyorum. Galatasaray'a gelmeden önceki futbolunu bilmiyorum fakat yanındaki adam tehlikeli bir pozisyonda top sürerken müdahaleye girmemesi ve ortada dolaşması sinir edici. Mehmet Topal'ı hırsı ve mücadelesi için tercih ederim. En azından birşeyler yapmaya çalışıyor ve bunun getirisi olarak hatalar yapıyor.

o pozisyonda oynayan adamın hata yapma lüksü yoktur..

yaparsan 3 puana mal olursun, eses maçındaki gibi..

kimse topaldan veya ayhandan veya mustafadan ekstra işler beklemiyor, koşşun savunsun top kapıp bilene versin Neill ve Elano gibi..

adam yeteneksizse, korkak oynamak denmez ona haddini bilmek denir, haddini bilmeyen de rezil olur topal gibi, bu kadar basit

Haddini bilmek, mücadele etmemek ve toptan kaçmaksa o da olur. Bunları yapmayan ve boş gezen birinin hata yapması beklenemez zaten. Futbolcu mücadele ettiği sürece hata yapabilir.

Haddini bilmek, mücadele etmemek ve toptan kaçmaksa o da olur. Bunları yapmayan ve boş gezen birinin hata yapması beklenemez zaten. Futbolcu mücadele ettiği sürece hata yapabilir.

Sen mustafa sarpa mücadele etmiyor ve toptan kaçıp boş geziyor dersen, ben sana hiçbirşey demem, maçı bir daha izle derim en fazla

Son haftalarda ileriye dönük oynadığından yetersizliği çok belli olmuştu. Topal yedek, bu maçta daha defansif oynar Mustafa Sarp ve iyi oynar diye düşünüyorum.

Maçtan yarım saat önce kadrolar belli olunca yazmıştım. Mehmet Topal defansif yükü sırtlandığı zaman Mustafa Sarp sırıtıyordu. Bugün formsuz Topal 'ın olmayışıyla Mustafa oynadı ve iyi de oynadı.

Mustafa Sarp 'ın sıkıntı Mehmet Topal ile yanyana oynamak.

Mücadele etmiyor değil ama hücumda toptan kaçtığı, takımı bir kişi eksik bıraktığı doğru. Top bizdeyken ya rakibin arkasında ya da eliyle arkadaşlarını gösteriyor sürekli. Bu da haliyle orta sahada pas seçeneklerimizi kısıtlıyor. Mücadeleden kaçtığını kimse söyleyemez ama toptan kaçtığını dikkatli izlerseniz farkedeceksinizdir. Hata yapmaktan korkuyor olsa gerek.

Mücadele etmiyor değil ama hücumda toptan kaçtığı, takımı bir kişi eksik bıraktığı doğru. Top bizdeyken ya rakibin arkasında ya da eliyle arkadaşlarını gösteriyor sürekli. Bu da haliyle orta sahada pas seçeneklerimizi kısıtlıyor. Mücadeleden kaçtığını kimse söyleyemez ama toptan kaçtığını dikkatli izlerseniz farkedeceksinizdir. Hata yapmaktan korkuyor olsa gerek.

Aynen ben de farkettim zaten yazdım buraya.

Ben beğenmedim. Barış geriye geldi top aldı. Top Neill'deyken kaleciyi işaret ediyor beyefendi.Neill'de geri oynamadı direkt ileri oynadı.

Geri
Üst Alt