#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Mustafa golünü atarsa fenere, ve mac sonu o fevkalade konusmalarindan birini yaparsa yine buradaki bazi kisiler 180 derecede dönecek. Bazi sallayanlar övmeye baslyacak. Göreyim seni mistik!

Galatasaray futbol takımına ikinci ligden vasat bir oyuncu getirin odam gol atabilir ama devamlı oynayamaz....

gol atsa ne olacak atmasa ne olacak keza adam yetersiz..

Fener maçında ortasahada oynaması gereken 1.oyuncudur.Diğerleri teferruat kalır Elano,Barış,ayhan içinden karışık bir şey seçilir partner yapılır.

Mustafa sezon başındaki performansını aratıyor çünkü 4-3-3ün ön liberosu değil.Bu dizilişte verim almak istiyorsak Elano'nun yanında oynamalı.

Mustafa sezon başındaki performansını aratıyor çünkü 4-3-3ün ön liberosu değil.Bu dizilişte verim almak istiyorsak Elano'nun yanında oynamalı.

Evet aynen katılıyorum. Ön liberoda Topal oynamalı Mustafa'nın yeri sağ iç.

---------------Topal------------

-------Sarp-----------------Elano

Yaziklar olsun sana ve Mehmet'e elin Selcük'ü bile sizin kadar paniklemiyor.

Arkadaş bomba mı taşıyon şu ayağında 30 yaşına gelmişin hala bi panik saçma sapan paslar.

Anadolu topçuları

Mustafa Sarp

Mehmet Topal

Barış Özbek

Servet Çeitn

Emre Güngör

Leo Franco

bu adamlar gitmezse ve yerlerine zımba gibi 3-4 oyuncu alınmazsa daha çok derbi mağlubiyeti alırız biz.

Toptan kaciyor, yazik ya. Orta saha diye birsey yoktu.

Devre arasi Sezer Öztürk'ü alacaktik.

Korkak oyunu devam ediyor ve düzeleceğini de sanmıyorum. Galatasaray'a gelmeden önceki futbolunu bilmiyorum fakat yanındaki adam tehlikeli bir pozisyonda top sürerken müdahaleye girmemesi ve ortada dolaşması sinir edici.

Özellikle ilk yarıdaki sergilediğin oyun için helal olsun! Uzun zamandır bu kadar küfretmemiştim.

''Allah askına Sarp'la ne alıp veremediğiniz var?'' diye baslık acan ve o başlığa destek veren arkadaşlar nerdeler?

m.sarp acilen kadro dışı bırakılmalı.eskiden onu çok savunurdum şimdi pişmanım.

nerde o delikanlılar mustafa sarp için yeri göğü yıkanlar..

hani candan oynuyordu ,cok koşup çok basıyordu ..

sarpmış ,ikinci ligde oynayabileceği bir takım bulursa cok şanslıdır kendisi ama

bunu transfer eden yönetici,teknik adamı nereye koyacağız ??? esas kovmamız gereken bunu transfer eden zevattır...

Bu ismin bu takımda 18e girmesi bile mucize yazıklar olsun ortasahamız böyle adamlara kaldı forvetleri bırakın acilen ortasahayı kuvvetlendirin

Ben bugün maçı televizyondan izledim,o da sahanın içinden.İki resim arasındaki 7 fark?

Geri
Üst Alt