#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Hala Galatasaray'da olmasi yuregimi burkuyor.

hic bisey yapmiyor

digerleri gibi

hakem bizim en cok kosan kadar kosmus iste daha otesi yok

Adam top almaya korkuyor yahu daha nediim...Hep sabriye canere el işaretiyle ileri vurun diyor maç içinde dikkat edin...Ve bu adam birde ortasaha oynuyor..Yazıcak başka birşey bulamıyorum...

her topikte bunu anlatmaya calisiyorum

caner ve sabri zavallilar bir pas almaya gelen yok

Adam top almaya korkuyor yahu daha nediim...Hep sabriye canere el işaretiyle ileri vurun diyor maç içinde dikkat edin...Ve bu adam birde ortasaha oynuyor..Yazıcak başka birşey bulamıyorum...

bence artık ilk 18e bile alınmaması gereken bir oyuncu ,seneye en fazla ikinci ligde oynayabilir...

6.jpg

Ben bu Mustafa Sarp'i ozledim.

6.jpg

Ben bu Mustafa Sarp'i ozledim.

ne özleyeceksin yahu

adamın ne artısı var,ilk yarı tek önlibero oynuyordu

diğer oyuncuların alayı koşmazken bu sarp efendi bişeyler yapıyor

zannediliyordu...

bursa bile şamiyonlupğa oynuyor ondan sonra...

sarp hemen şutlanmalı bir daha ilk 18e alınmamalı...

Bursa formasi giyen Mustafa Sarp'i ozledim diyom ya zaten.. :tiphat:

biliyo kaptıracağını çünkü:o

vay be ne yorumlar vardı ,candan oynuyormuş,pressle rakibe sahayı dar ediyormuş,falanmış fişmekanmış , büyük sarpcılar vardı forumda ,tek laf söyleyemezdin onlara ,hemen kıyamet kopar sarpda sarp diye yer gök inler idi...

seneye acaba süperligde herhangi bir takım sarpa talip olurmu?? kendisi erciyesde takılıyordu ,büyük kaptan ama td olamayan bülent korkmaz onu bursaya oradanda bize

getirdi mubarek.. sarp seneye erciyese gider ama yinede belli olmaz ,taraftar nayır nayır nolamaz sarp gibi muhterem gidemez hem 30 yaşında 5 yıl daha oynar nidaları ile sarpı takımda tutabilirler...

m.sarptan sadece iyi bir yedek olur hatta kadrodaki en kaliteli yedek orta saha oyuncusu bence.

Yahu 6 ay önce Mustafa'yı benim dışımda eleştiren bir Hayıri vardır herkesi linç ediyordunuz. Şimdi değişen ne oldu?

Ne olacak usta, yine hakli ciktim.

Mevkisi ön liberodur ve mevkisinde oynadığı zaman takımda en iyi performans gösteren 3,4 oyuncudan biri oluyor çıktığı maçlarda.

Onu MC oynatmak Rijkaard ın cahilliğidir.

Mevkisi ön liberodur ve mevkisinde oynadığı zaman takımda en iyi performans gösteren 3,4 oyuncudan biri oluyor çıktığı maçlarda.

Onu MC oynatmak Rijkaard ın cahilliğidir.

Orta sahada xaviler varda sarp oynuyor. mc.. :o

Kaldıki bizden önceki takımlarda m.sarp çift yönlü oynamış adam erciyeste ofansif oynuyordu hatta.Çift yönlü oynayabilir.

Geri
Üst Alt