#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Ne ayağında bi top tutabiliyor ne doğru düzgün pas atabiliyor hatta toplada buluşmuyor eskisi kadar. Toptan korkuyor.

Sarp Zorla mı Geldi... Adamın Kapasitesi bu En üst düzey Bu kadar oynayabiliyor...

Mehmet Yildiz'i direk kollariyla tutuyor. Hakem gorse penalti calsa birsey diyemez. Tam bir anadolu topcusu. Jo'nun kafasiyla asirtmasinda da pozisyonunu yedi.

Mehmet Yildiz'i direk kollariyla tutuyor. Hakem gorse penalti calsa birsey diyemez. Tam bir anadolu topcusu. Jo'nun kafasiyla asirtmasinda da pozisyonunu yedi.

Bunu hep yapiyor. Cok önceden dikkatimi cekmisti bu olay zaten. Oynadigi her mac en az 2-3 kez yapar bunu.

Bugün 2 kez yaparken yakaladi kamera mesela.

Orta sahada Sarpi görmek istemiyorum artik.

Bülent Korkmazin son hediyesi diyorlar Sarp...

Neyse..

Mustafa Sarp'ın yerine Fransa, Almanya, İngiltere, İtalya, İspanya'nın 2. liginden bir oyuncu alsaydık daha büyük verim sağlardık ya da en kötü ihtimalle bu kadar oynardı!

Arkadaş sen nasıl Süper Lig topçususun? Jo'nun aşırttığı topu istoplayamayacak kadar yeteneksizmisin be kardeşim? Boş yere koşma ile nereye kadar idare edeceksin bilemiyorum ki.Hani bi Higuain'in düzelttiği toplara bakıyorum da tamam onunla seni karşılaştırmak saçmalık ama biraz birilerini izle birşeyler kapmaya çalış.Püff

Rijkaard gibi bir teknik direktörün Mustafa Sarp'a nasıl tahammül ettiğini anlamak gerçekten çok zor. Teknik ekibe tek kızdığım nokta da bu zaten neden hala bu oyuncularda ısrar ediliyor. Biz sizlere alt yapı konusunda güvendik en çok 11 tane futbolcu beklemiyoruz her yıl 1-2 oyuncuyu yavaş yavaş monte edecek seviyede altyapımız olmalı. Sezon sonu takas ile kullanabilirsek mustafa sarp gibi oyuncuları ancak orada iş görürler yoksa biz yine yenilmeye mahkum oluruz.

Yazacak kelime bulamadım gerçekten.(nokta)

mustafa nın olduğu hiçbir orta saha varyasyonu iş yapmaz,büyük takımlarda bu kadar yetersiz olupta bunca maça çıkabilmiş bir adam hatırlamıyorum,tarih yazdı FR!...elano nun performansını beğenmeyenlerdenim ama ''yanındakiler kötü'' savunmasını mustafa için kabul ediyorum...mustafa nın banko olabildiği bir orta saha oyuncu topluluğu varken o bölgeye transfer istememekle ilk defa güvenimi sarsmıştı,futbolculuğundan beri hayranı olduğum FR.

mustafa sarp seneyede kalıcakdır ,ne olsa candan oynuyor,formasını yırtıyor,hem maliyetsizmiş... frankda tutuyor onu,seneye sarp bir yere gitmez ... barış-ayhan -caner- falan gider ama sarp gitmez .. şimdiden hayırlı olsun diyelim...

mustafa sarp seneyede kalıcakdır ,ne olsa candan oynuyor,formasını yırtıyor,hem maliyetsizmiş... frankda tutuyor onu,seneye sarp bir yere gitmez ... barış-ayhan -caner- falan gider ama sarp gitmez .. şimdiden hayırlı olsun diyelim...

Söyledikerin yetmiyor işte.

Topal'ın burnu kırık barış cezalı.Yine mustafa ilk 11 olacaktır :( 2.yarıdan itibaren hiçbir maçta ilk 11 oynamaması gerekirken her maç ilk 11 de oynaması ve genelde 90 dk sahada tutulması saçmalıktır.

Çok mu beğeniyor rjkard hala anlayamadım

Topal'ın burnu kırık barış cezalı.Yine mustafa ilk 11 olacaktır :( 2.yarıdan itibaren hiçbir maçta ilk 11 oynamaması gerekirken her maç ilk 11 de oynaması ve genelde 90 dk sahada tutulması saçmalıktır.

yukarıda yazdığın gibi başka alternatifi yok...

Burnu kırık olsa da oynar. Mustafa'nın oynayacağını düşünmüyorum. Mehmet-Ayhan oynar ilk 11'de. Önlerinde de Arda veya Gio.

Geri
Üst Alt