Murat Kılıçoğlu
Aslan Üye
- 22 Kasım 2008
- 7.988
- 41
- 1.513
Cevap: #16 Mustafa Sarp
Bülent Akın geri dönsün laaaaaaaaan.
Bülent Akın geri dönsün laaaaaaaaan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben hep Ayhanciydim aga, benim hafizam cok sukur digerlerinden farkli olarak her sene kendini reset etmiyor. Ayhan'in yillardir oynadigi top 2 mac kotu oynadi diye kurban edilmesine engeldir bence.
Bu sezon 10'a yakin buyuk mac oynadi ve icraat kocaman bir 0. Bu kalitede ve kapasitede, 30'una merdiven koymus bir adamdan bize yedek bile olmaz. Rijkaard futboldan biraz anliyosa eger bu yaz bu orta sahaya bir care bulur.
Besiktas maçlarinda iyi oynamisti![]()
kesinlikle bülent akın mustafa sarpdan en az 2-3 gömlek daha iyi oyuncu idi, bülent akın en azından rakipden top kapabiliyordu.. mustafa sarp transferini yapanların ,galatasaraya getirenlerin bence futboldan istifa etmesi gerekmektedir..
Sen ne cins topcusun arkadas, yine hatirlayip kafayi yedim su golu: YouTube - Galatasaray - Antalyaspor - | 3 - 2 | - [url]www.SüperLiG.TV - 10.02.2010 - Gol 2-2 Necati[/url]
Sen ne cins topcusun arkadas, yine hatirlayip kafayi yedim su golu:
YouTube - Galatasaray - Antalyaspor - | 3 - 2 | - [url]www.SüperLiG.TV - 10.02.2010 - Gol 2-2 Necati[/URL]
Bu golde Sarp'ın kulağını az çınlatmamıştım
Ne diye koydun videoyu Hayri
Sanki Necati defans oyuncusu Mustafa Sarp forvet![]()