#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Mustafa Sarp'in futbolla alakasi olmadigi en bastan belliydi.

yüklenmeyin adama kapasitesi bu işte napsın yok yetenek fakiri adam,hoca oynatıyorsa hayır oynamam diyecek hali yok ya:o

İlk yarı bi pas attı önü boş adamın 10metre ilersine.

Noluyor sana adamım? :D

Rijkaard ın Servetten sonra taraftarların önüne attığı 2.kurban

Önümüzdeki yıl kadroda olmaması gereken bir oyuncu.Sene sonuna kadar sabredecez artık.

Adam bursaspordan ayrıldı bursaspor şampiyonluğa oynamaya başladı

Sezon başından beri beğenmediğim bir futbolcu.. Maçta özellikle mustafa sarpı takip edin dikkatli izleyin mücadele varken koşmuyor aslında hiç koşmuyor canla başla oynuyor diyenler %100 kör.. Taç atılırken veya defanstan ileriye çıkarken top istemek yerine devamlı el işaretleri ile başka yeleri gösteriyor bu takımda herkes oynar o zaman beni koyun bende göstereyim elimle sorumluluk almıyor becerisi çok düşük top kontrolü vuruş tekniği yok denecek kadar azçalım atamaz pas atamaz koşmaz sorumluluk almaz ee ne kaldı geriye?

Hangi zihniyet neye dayanarak aldı bu oyuncuyu hala inanamıyorum.Bir futbolcunun ancak bukadar kısıtlı yetenekleri olabilir heralde.Bir yabancı futbolcularımızın kalitesine bak birde mustafa sarpın kalitesine aradaki fark çok düşündürücü.

Hangi zihniyet neye dayanarak aldı bu oyuncuyu hala inanamıyorum.Bir futbolcunun ancak bukadar kısıtlı yetenekleri olabilir heralde.Bir yabancı futbolcularımızın kalitesine bak birde mustafa sarpın kalitesine aradaki fark çok düşündürücü.

Bak mevki gereği Cristian ve Elanoyla kıyasla hangisinin takıma katkısı daha fazla olmuştur.Bırakın yabancı sevdasını.

İlk yarı Arda ve Sabriyle birlkte en iyi performans gösteren türk oyuncuydu.

Adamın mevkisi ön libero sen bu adamı ortasahanın ortasına koyarsan hiç bir şey yapamaz.

Mevkisinde oynadığı zaman bence takımın en önemli oyuncularından biri konumuna geçiyor.

Bak mevki gereği Cristian ve Elanoyla kıyasla hangisinin takıma katkısı daha fazla olmuştur.Bırakın yabancı sevdasını.

İlk yarı Arda ve Sabriyle birlkte en iyi performans gösteren türk oyuncuydu.

Adamın mevkisi ön libero sen bu adamı ortasahanın ortasına koyarsan hiç bir şey yapamaz.

Mevkisinde oynadığı zaman bence takımın en önemli oyuncularından biri konumuna geçiyor.

bütün bunlar illisyon..

mustafa sarp hiçbir zaman cok koşan bir oyuncu değil, hiç bir zaman press yapan oyuncu değil vede hiç bir zaman bizim takımın ilk 18 -ilk 24 ilk 50 sinde falan kendine yer bulacak oyuncu değil ,onun oynayacağı en iyi takım erciyes...

bütün bunlar illisyon..

mustafa sarp hiçbir zaman cok koşan bir oyuncu değil, hiç bir zaman press yapan oyuncu değil vede hiç bir zaman bizim takımın ilk 18 -ilk 24 ilk 50 sinde falan kendine yer bulacak oyuncu değil ,onun oynayacağı en iyi takım erciyes...

Senin yorum yapacağın takımda GS değil.Hadi git bi çay koy gel...

bülent kaptan ben sana diyim?...mustafa yı takıma kazandıran(!) kendisiydi...''leo yu ben önermiştim'' diyordu böbürlenerek...şimdi atıp tutuyor ya,allah korumuş demekki,ya devam etseydi daha kimleri kazandırırdı(!) takıma kimbilir?...gerçi böyle diyoruz da;mustafa yı banko oynatan,yerine transfer istemeyen de FR...

yapma yaa, mustafa sarpı büyük futbolcu yapandanda ancak böyle yorum beklenir...

Büyük futbolcu yaptığım yok M.Sarp, Elano ve diğer tüm ortasaha(Barış,Topal,Ayhan) elemanları dahil hepsinden daha çok katkı yapmıştır bu sezon.

Ve mevkisinde(ön libero)oynayıp ta kötü çıkardığı bir maçını hatırlamıyorum.

Büyük futbolcu yaptığım yok M.Sarp, Elano ve diğer tüm ortasaha(Barış,Topal,Ayhan) elemanları dahil hepsinden daha çok katkı yapmıştır bu sezon.

Ve mevkisinde(ön libero)oynayıp ta kötü çıkardığı bir maçını hatırlamıyorum.

hepden komedi,

kaleye doğru giden adamın arkasına gecme komedilerinide gördük...

mustafa sarp olsa olsa erciyesin önliberosu olur eer bizim önliberomuz olursa

işte bu olanlar meydana cıkar...

neyse uzatmayacağım budur sizin görüşünüz deyip,sarpla uzun yıllar başarılar dileyeceğim...

Bu adami transfer edenler elbet bir gun hesabini verecekler.

Geri
Üst Alt