Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.697
- 73.228
- 5.188
Cevap: #16 Mustafa Sarp
Mustafa go home
Mustafa go home
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk yarı bi pas attı önü boş adamın 10metre ilersine.
Noluyor sana adamım?![]()
Rijkaard ın Servetten sonra taraftarların önüne attığı 2.kurban
Hangi zihniyet neye dayanarak aldı bu oyuncuyu hala inanamıyorum.Bir futbolcunun ancak bukadar kısıtlı yetenekleri olabilir heralde.Bir yabancı futbolcularımızın kalitesine bak birde mustafa sarpın kalitesine aradaki fark çok düşündürücü.
Bak mevki gereği Cristian ve Elanoyla kıyasla hangisinin takıma katkısı daha fazla olmuştur.Bırakın yabancı sevdasını.
İlk yarı Arda ve Sabriyle birlkte en iyi performans gösteren türk oyuncuydu.
Adamın mevkisi ön libero sen bu adamı ortasahanın ortasına koyarsan hiç bir şey yapamaz.
Mevkisinde oynadığı zaman bence takımın en önemli oyuncularından biri konumuna geçiyor.
bütün bunlar illisyon..
mustafa sarp hiçbir zaman cok koşan bir oyuncu değil, hiç bir zaman press yapan oyuncu değil vede hiç bir zaman bizim takımın ilk 18 -ilk 24 ilk 50 sinde falan kendine yer bulacak oyuncu değil ,onun oynayacağı en iyi takım erciyes...
Senin yorum yapacağın takımda GS değil.Hadi git bi çay koy gel...
yapma yaa, mustafa sarpı büyük futbolcu yapandanda ancak böyle yorum beklenir...
Büyük futbolcu yaptığım yok M.Sarp, Elano ve diğer tüm ortasaha(Barış,Topal,Ayhan) elemanları dahil hepsinden daha çok katkı yapmıştır bu sezon.
Ve mevkisinde(ön libero)oynayıp ta kötü çıkardığı bir maçını hatırlamıyorum.
Bu adami transfer edenler elbet bir gun hesabini verecekler.