#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Ben hep Ayhanciydim aga, benim hafizam cok sukur digerlerinden farkli olarak her sene kendini reset etmiyor. Ayhan'in yillardir oynadigi top 2 mac kotu oynadi diye kurban edilmesine engeldir bence.

Ben hep Ayhanciydim aga, benim hafizam cok sukur digerlerinden farkli olarak her sene kendini reset etmiyor. Ayhan'in yillardir oynadigi top 2 mac kotu oynadi diye kurban edilmesine engeldir bence.

ayni fikirdeyim

ayrica son maclarda baya iyi oynadi

elano atsaydi barisa o pasi bak neler oluyordu

Antalyaspor maçında rakiple kale arasına gireceğine topa arkadan müdahele etmesi ve golü yememiz,Atl Madrid maçında topu kontrol edip kaleciyle karşı karşıya kalacağına topa gelişine vurup auta atması,yine Atl.Madrid maçında son dakikada Jurado'nun öünü kesiceği yerde yana kaçması ve son dakikada golü yememiz,son Sivasspor maçında ayağına gelen topu kontrol edemeyip golü kaçırması (orada maçı koparacaktık) bunların hepsi bir araya toplanınca şu meydana çkıyor.Bu adamın oyun zekası, teknik kapasitesi ve kendine güveni az.Bu sene 3-4 tanede yan toplardan gol attı hakkını yemeyelim ama bize göre yetersiz bir oyuncu.Teşekkür edip gelecek sezon yollar ayrılmalı.

Bu sezon 10'a yakin buyuk mac oynadi ve icraat kocaman bir 0. Bu kalitede ve kapasitede, 30'una merdiven koymus bir adamdan bize yedek bile olmaz. Rijkaard futboldan biraz anliyosa eger bu yaz bu orta sahaya bir care bulur.

Bülent'in giderayak Galatasaray'a kakaladığı vasat futbolcu. Hırs küpü ama ne yetenek var ne de yeterli hareket kabiliyeti.

kesinlikle bülent akın mustafa sarpdan en az 2-3 gömlek daha iyi oyuncu idi, bülent akın en azından rakipden top kapabiliyordu.. mustafa sarp transferini yapanların ,galatasaraya getirenlerin bence futboldan istifa etmesi gerekmektedir..

kesinlikle bülent akın mustafa sarpdan en az 2-3 gömlek daha iyi oyuncu idi, bülent akın en azından rakipden top kapabiliyordu.. mustafa sarp transferini yapanların ,galatasaraya getirenlerin bence futboldan istifa etmesi gerekmektedir..

Çok doğru söyledin

Sezon sonu takasta falan kullanabiliriz inşallah.

çok iyi maçlarda çıkardı bu sezon ama kapasitesi belli sene sonu yol verilmeli.

Bu adamı takasta kullanalım.

Galatasaray'a yakışmıyor.

Bu golde Sarp'ın kulağını az çınlatmamıştım:mad::mad:

Ne diye koydun videoyu Hayri

Sanki Necati defans oyuncusu Mustafa Sarp forvet:mad::mad:

Forvetsiz oynadığımız ve çok iyi oynadığımız maçı onun yüzünden...

Golde herkesin oynasin diye taklalar attigi Emre Colak'in kaptirdigi topun direk gol olmasi da ilginc. Mustafa'nin futbol anlayisi, en ilginc. :D

bu adamda kabiliyet bu kadar.daha fazlası olmaz.ama f.r hep onu oynatıyor.demekki eldekilerin en iyisi bu.sene sonu iyi fiyata kakalanmalı.yada takas doğru olur.

Geri
Üst Alt