#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Sanmıyorum Barış bile kaç senedir bu takımda

Ama gitsin canı gönülden istiyorum bunu

Kesinlikle kalir diye dusunuyorum.. Ama insAllah gider, Allah buyuk insAllah gider.

Takımdan ilk gitmesi gereken oyuncu.Sarpla,barışla,servetle sistem oynu oynanmaz.

geldiğinde bile demiştim hala fikrim değişmedi futbolcu hariç herşey olur bu Sarptan

ne şarkıcılar var piyasada emin ol elinden tutsalar şarkıcı da olur ama neresinden tutarlarsa tutsunlar futbolculuğa çok uzak hele bizim takımda bırak oynamayı bizi tribünden izlemesin mümkünse

bir ortasaha oyuncusu hiçbirşey yapamazmı,top çalamıyor,pas atamıyor dümdüz bir oyuncusun nasıl aldık seni.Önündeki rakibe basamıyorsun,top çalamıyorsun senin yüzünden Neill kırmızı gördü.

Mustafa Sarp'ı G.Saray'a tavsiye eden alınmasına önayak olan olsa olsa Bülent Korkmaz'dır.

Not: Hagi'de Plesan'ı aldırmak istemiş, alınmayınca Hakan Yakın'ı oynatmamıstı. Yine aynı sezon, ileride şampiyonlugun kilit adamlarından biri olacak olan Saidou'yu Malatya'ya yollayıp, Concecaio'la oynamıstı

Mustafa Sarp'ı G.Saray'a tavsiye eden alınmasına önayak olan olsa olsa Bülent Korkmaz'dır.

Not: Hagi'de Plesan'ı aldırmak istemiş, alınmayınca Hakan Yakın'ı oynatmamıstı. Yine aynı sezon, ileride şampiyonlugun kilit adamlarından biri olacak olan Saidou'yu Malatya'ya yollayıp, Concecaio'la oynamıstı

Plesan gecen sene bizi eleyen Steaua'nin kilit oyuncularindan biriydi. Orta sahada top yaptirmadi bizimkilere. Bu sezon basi kadro disiydi, onerdim burada ilgilenen olmadi. Yonetim takimin basina bir teknik direktor getirip onun istemedigi oyunculari alip zorla oynat dersen o is yurumez. Halbuki o sartlarda Hagi'nin oynattigi futbolu 5 senedir kimse oynatamadi bu takima.

Saido kucuk maclarin iyi adamiydi, Conceicao ufak buyuk dinlemeden belli bir standarti olan kaliteli bir futbolcuydu. Hagi donemindeki Fener galibiyetlerinin kilit adamidir kendisi.

Bu adam topçu değil.

Topu ayağına aldığı zaman sağa sola küçük adımlar atıyor, titremeye başlıyor daha sonra geriye dönüyor. Yani kısacası topu çarşafa dolandırıyor.

Mustafa Sarpdan Galatasaraya futbolcu olmaz.

Kambur gibi oynuyor nedense.

Aldığı her topu ayağından çıkarması uzun bir süre alıyor.

Oyun zekası düşük.

Rijkaard'ın sisteminde iş yapmaz.

30'una merdiven dayamış adamın bu saatten sonra top kullanma becerisini geliştirmesi imkansız.

Yol yakınken satılmalı.

Forma numarana göre değil

Üstüdeki formanın rengine göre oyna

Giydiğin formaya dua et

Geri
Üst Alt