160 Korner Kullanıp Gol Atamamak

Bizimkiler sanki her maç gol atıyor gibi çıktılar bence içeriye 1 kişi yollasak yeterdi en azından gol yemez 1-0 önde götürüp 2'yi bulunca maçı koparırdık gerçi pardon 2 de bulsak kopmuyor geri dönüyorlar.
ya o kadar da degil 1 kisi ne 🤣🤣🤣 alin siz kullanin ya da hocam taçla degiselim gibi 🤣🤣🤣
yalniz geride kalanlar kimdi bizde onu bile unuttum bakamiyorum da sinirlenecegim yine.

Duran top çalışmaya başladık haberi çıktığında acaba mi dedim meğer doğruymuş kaleyi tutturamadik ama gol oldu ...

ya o kadar da degil 1 kisi ne 🤣🤣🤣 alin siz kullanin ya da hocam taçla degiselim gibi 🤣🤣🤣
yalniz geride kalanlar kimdi bizde onu bile unuttum bakamiyorum da sinirlenecegim yine.
Bir şey diyim mi duran top mu aut atışımı deseler direk aut atışından başlayalım derim bugün ilk defa uzaylı görmüş gibi gol dedik o da faul diye iptal edildi daha bi 100 serbest vuruş da daha gol bekleyemelim. Bugün genel olarak herkes bir sinir hastası olmuştur. :D

Geride kalan yoktu ki üstat. 😂
Hepsi ilerideydi, duran top canavarları gol atmak için rakip ceza sahasında sıraya girimişti.

Duran top çalışmamış muhtemelen şöyle bir şeydi.
Sadece maçlarda futbolcular kafasına göre duran top kullanıyor bu yetmiyor antrenmanlarda da bunu deneyelim daha çok çalışmış gibi oluruz.

La halı sahada duran top taktiği yapıyoruz korner kullanırken nereye nasıl atacağımızı planlıyoruz ve uyguluyoruz en küçüğü 10 senedir yılın 365 günü topla oynayan adamlar ne yapacağını bilmiyor.

Bir bok bilmiyorsanız ceza sahası önüne çıkarıp şut çekin lan. Yada 3 tane uzunu yan yana koyup 3'ünü de aynı topa hareketlendirip tüm rakibi oraya çekip tamamen boş en arkadaki adama atın. Olmadı ceza sahasından ayağı iyi olan direkt kaleye sut çeksin 100 şutta 2 tane gol olurdu en azından

Serdar bey keşke kulüpte görev alabilseydi hem fiziksel hem antrenman hem de bu tarz işlerde baya bilgili tabi bunları yapıp olumlu yansır diye teknik heyet istemez.

Malatya maçındaki 7 korner atışının hiçbirinde golü geçtim tehlike dahi yaratamadık bu sezon kalan maçlarda korner atışları yerine aut atışıyla başlayalım

kornerden ziyade malatya bugün serbest vuruşta 3 pasla atıyordu golü

Uğur Karakullukçu: "160 korner vuruşunda bir şey çıkmıyorsa bir şeylerin değişmesi gerekiyor."

160 olmus

Hali sahada bile 20 kornerden bir gol atiyoruz ortalayanda sorun var dedik cicaldau ve anholt geldi yine care olmadi sorun takimi calistirmayan terimde

Geri
Üst Alt