160 Korner Kullanıp Gol Atamamak

Ama duran top calisiyoruz degilmi terim efendi?

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
5f606617554283157896292f.jpg

:asd: Ben rakip TDsi olsam sıkıştığınızda kornere atın, tehlikeli olabilecek pozisyonda direk foul yapın derdim. Sonuçta bi halt olmuyor. FT'nin hiçbir zaman duran top çalıştırdığını görmedim zaten. Eskiden birde duran toplardan gol yerdik, Allah'tan o biraz gelişti. FT ile taç atışları bile kalemizde tehlike olabiliyor. Bir tanecik yardımcı antrenörü olsa keşke futbolu azıcık bilen, işler çok değişir. FTden kurtulamıyoruz, bari yardımcı antrenör çalıştırırdı.

Bir takim dusunun ki

912 korner kullanip sadece 4 gol atmis.

Bu ligde duran top golü bulamadan şampiyon olamazsın.

Otobüsü çeken takımlara karşı en az 4-5 maçı kornerden attığın bir kafa golü, bir frikik ile 1-0, 2-1 almak zorundasın ki Selçuk’lu ilk sene bunun ne kadar önemli olduğunu deneyimledik. Bir Manisa maçı vardı mesela Selçuk’un ilk frikik golüydü bizdeki, 1-0 almıştık. Sonrasında çok fazla duran top golü geldi. Fenere bile frikik attık, Melo kafayla attı vs vs.

Dolayısıyla duran top golü şart.

Kornerleri neden israrla iceriye orta olarak kullaniyoruz ? Paslasalim ? Disa cikip cizgiye inecek bindirme yapalim ? Sut cekelim iki hizli pas ile ? Ya da ortaya oynayip pas ile sut deneyelim.. Abi farkli birsey yapalim ? Cok mu zor la 1-2 organizasyon calisip mac icinde uygulamak ? Neden israrla ayni seyi deniyoruz. Olasilik bilimine de ihanet halindeyiz, o bile uzgun lan.

Son düzenleme:
Ben bu duran toptan çok taç atışlarına kafayı taktım
Mükemmel derecede berbat bir taç atışımız var

90 dakikanın 10u bizim taç atışlarından dolayı gidiyor. Zaten aynı noktadan en az 3 atış üst üste kullanıyoruz, 4. De top rakibe geçiyor.

Ben bu duran toptan çok taç atışlarına kafayı taktım
Mükemmel derecede berbat bir taç atışımız var

Berbat mi ? Gol yiyoruz taclardan.. Bugunde yiyorduk son anda araya girdi Nelsson o da sansa adam topu ayagindan acti. Gol yedirecek derecede kotu kullaniyoruz. Gecen seneden beri boyle bu arada.

Basketbol da 1.80'lik adam durduğu yerden sıçrayınca potaya yetişemiyor ama koşarak gelince bir şekilde potayla temas edebiliyor bence bizim takımın net sorunu tam olarak budur sadece durduğumuz yerden sıçrayarak yüzü dönük rakibi alt edemezsin ön direk- arka direk koşularıyla merkeze 2 koşu yapmadığımız sürece o yüksekliklere ulaşamayız rakip her zaman 1 adım önümüzde olacak.

Bugün Malatyaspor'un kullandığı serbest vuruş organizasyondan sonra bizimkiler bakıp da utanmaları gerek adam düzgün vursa 1-0 yenilsek hiçbir şey yapmadan sadece bir duran topla maçı kazanıp gideceklerdi

Ya yapmamız gereken çok basit, gerçekten ekstra şeylere gerek yok. Burak’ın Manchester’a, Melo’nun fenere kornerden attığı golleri hatırlayın. Korneri kesinlikle “ALTI PAS ÇİZGİSİ İLE PENALTI NOKTASI ARASINA” atacağız, oyuncularımız da koşarak gelecek 5-6 metreden, o ivmeyle yükselecekler bu kadar. Her antrenman sonunda buna 20 dk çalışsak yeter.

Ya yapmamız gereken çok basit, gerçekten ekstra şeylere gerek yok. Burak’ın Manchester’a, Melo’nun fenere kornerden attığı golleri hatırlayın. Korneri kesinlikle “ALTI PAS ÇİZGİSİ İLE PENALTI NOKTASI ARASINA” atacağız, oyuncularımız da koşarak gelecek 5-6 metreden, o ivmeyle yükselecekler bu kadar. Her antrenman sonunda buna 20 dk çalışsak yeter.
korner kullanmaktan aciz van aanholtun tribüne gönderdigi serbest vurusu kaydeden oldu mu acaba? onu bir daha görmem lazim. enfes bir vurustu. fatih terim'in takimini özetleyen bir pozisyon idi adeta. kanayan yaramiz fatih terim, yanlis tercihleri, uykulu pas futbolu ve duran toplaridir.

korner kullanmaktan aciz van aanholtun tribüne gönderdigi serbest vurusu kaydeden oldu mu acaba? onu bir daha görmem lazim. enfes bir vurustu. fatih terim'in takimini özetleyen bir pozisyon idi adeta. kanayan yaramiz fatih terim, yanlis tercihleri, uykulu pas futbolu ve duran toplaridir.

Kanayan yaramız Fatih Terim değil Murhancım. Bahsettiğim golleri atarken de hoca Fatih Terim’di.

Kullananlarda problem yok. Kafa ile gol atmayi bilen oyuncumuz yok. Herkez oldugu yerde ziplamaya calisiyor,

Geri
Üst Alt