17/18 2. Ön Eleme M:1 | Östersunds 2-0 Galatasaray | MS | 13 Temmuz | Kanal D

Tudor'u yarın gonderip Sneijder'e diz cöküp tövbe et yağlı surat biraz aklın varsa.

Arkadaşlar su anda o ismini andıgımız bütün transferleri unutun
aynen. bence transfer politikamız tamamen değişecek. sneijder kalacaktır. feghuli, lemina, imbula kono mono iptal. büyük oyuncular gelmez artık. sol bek ve stoper alınır. bir tane daha forvet alınır.

Carole kadro dışı kalmalı, seve seve alacaksınız hem sağ bek hem sol bek, ZORUNDASINIZ. Arkadaş bu nedir ya, 2.sınıf değil 3.sınıf takımız.

Essek kere esseksiniz.

Maiconu denen kazma küregi alanin

tudor denen zirtapozu takimin basina getirenin

Sneijder 15 asisti akhisara yapiyoraaeeaeoäö diyen taraftarin

Ve bu hiyarto dursunu bu kulübün basina musallat edenlerin

ALLAH MÜSTEHAKINI VERSIN.

Serefsizler.

Ayrica eski mesajlarima bakin, maalesef skoruna kadar bildim bu macin. Münnecim miyim? Yooo karaktersizleri iyi taniyorum da ondan.

Östersundsa yatiran oldumu Lan aranizda açik konusalim 3 gün önce Tipicodan 5 orani kaptim Böyle olacagini adim gibi biliyordum

transferlerin hepsini yapmalari lazimdi.
madem takimi yeni kuruyorsunuz.
böyle durum yasamak istenilmiyorsa 1 2 3cü dalgalarla olmuyor is.

Çok büyük bi kaos içindeyiz
Allah bizi sınıyo

Başkan bozuntusu bu işin içinden çıkamaz avrupa'dan elendik yüksek ihtimal allah belanızı versin

Daha dur fegu bu macta sonra acıklanır diyenleri de piste alalım

İlklerin takımı GALATASARAY... Yine şaşırtmadı. Rakibine ilk Avrupa maçında ilk galibiyeti aldırdı. O sahada olsaydım, herkesi bir tarafa bırakır Carole'ün ağzını burnunu kırardım.

Ulan biz bu adamlardan lemina,imbula falan bekliyoruz.Yahu zaten adamlar bilseler şu ortamı bırak gellmeyi zaten kıçlarıyla gülerler.

En başta dedik transsfer falan yapmasın bu adamlar. Defolup gitsinler diye..
utanmadan konuşuyor şerefsiz.

Bu maçın izahi yok acilen istifa etmeli Tudor

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt