17/18 2. Ön Eleme M:1 | Östersunds 2-0 Galatasaray | MS | 13 Temmuz | Kanal D

Ben elendik gozuyle bakiyorum

3 0 yenmeliyiz

Bu kadro ile imkansiz

pc oyunların da bile 80 tane gol yiyen takıma bir çare bulabilirsin. Bunlar hala yaprak gibi izliyor kenardan takımı hiçmi önlem alınmaz 6 ay önce geri dörtlüyü komple değiştirmen lazım kafan da.. bütün bunlar yetmzmiş gibi bide ileriyi bozdular iyi kötü 2 ye 1 lerle atıyordu takım. Emeği geçen herkesin ....

Uefa maceramız egocu tudor ve aptal yönetim yüzünden burda sona ermiştir. Sezon başlamadan bu şerefsizleri göndermek sevaptır

Avrupa'da olmamak çok büyük bir lekedir, önce turu geçip sonra defolup gidin bu takımın başından artık

Tudor : İlk raunt bitti, ikinci raunt var. Elimizden geleni yapıp mucizeye imza atacagız.

Demesi gereken : Ben ne bileyim arkadaş antrenman falan, koşturdum paso işte, yarısı sakatlandı yarısı da bu maçta döküldü .

Ulan guluyorum saka gibi real madride 4 diye bagiran takim ne hale geldi..basta unal aysal mancini prandelli duygun hamza ve dursunun allah bin belasini versin

yasin selcuk sinan carole tolga hemen kovulmalıdır tudoru da postalayın fatih terim gelmeli dursun mayısa kadar ölsen gitmez

pc oyunların da bile 80 tane gol yiyen takıma bir çare bulabilirsin. Bunlar hala yaprak gibi izliyor kenardan takımı hiçmi önlem alınmaz 6 ay önce geri dörtlüyü komple değiştirmen lazım kafan da.. bütün bunlar yetmzmiş gibi bide ileriyi bozdular iyi kötü 2 ye 1 lerle atıyordu takım. Emeği geçen herkesin ....

Şu takımı pc oyunlarında izlesen bile en az 4 gol atarsın biz atmayı geç eleniyoruz adamlara

haftaya 3 gol atıp kazansak bir sonraki turda banko eleniriz zaten

Geri
Üst Alt