17/18 2. Ön Eleme M:1 | Östersunds 2-0 Galatasaray | MS | 13 Temmuz | Kanal D

Tudor : Cok pozisyon vermedik

Ahahahahahaha

Spiker Sneijder deyince de triplere girdi kaçtı gitti ergen

Tudor : İlk raunt bitti, ikinci raunt var. Elimizden geleni yapıp mucizeye imza atacagız.

Demesi gereken : Ben ne bileyim arkadaş antrenman falan, koşturdum paso işte, yarısı sakatlandı yarısı da bu maçta döküldü .
koskoca galatasarayı karabükten gelme hırvat köylüsüne emanet edersen sonuç böyle olur. lafa bak rezillik

arada kuşlar da yorum yapıyo galiba.kuşlar dua edin de dursun ve tudor kalsın,yoksa diğer türlüsü sonunuz olur.

Soğuttular yemin ediyorum. Herşeyden soğuttular. Sorun Sabri mabri değil arkadaş. Sorun kafalarda. Ya Emrah kim? Ahmet kim? Koskoca GS nin oyuncuları mı bunlar? Yasin kim? Rodrugiez kim? Carole kim?
Koskoca camiada tranferden, futbolcudan anlayan yok mu?
Son yıllarda yapılan bütün transferler incelenmeli. İnsanın aklına başka şey gelmiyor. Tudor kim ya. Düşme potasındaki takımın hocası.
Allah sizi bildiği gibi yapsın.

Kombine alan taraftarlar keske o parayla bi fakiri doyursaydınız daha makbule geçerdi

bu maça kadar 1 orta saha almayı akıl edemeyen gerizekalılar. haftaya şuanki takımın bunları elemesine imkanı yok geçmiş olsun.

Bu tudora tam ayar oluyorum...

No sneijder no transfer ne lan?? Soytari, adam gibi cevap ver, az omurgali ol. Yemiyor degil mi? Bu sneijder olayi senin kelleni koparacak. Karaktersiz herif. Korkak!

Ayrıca Maicon sakat sakat oynadı beyler ben kötü oyuncu olduğuna inanmıyorum..
Bu mesajımı saklıyorum..

Bu takımın zaten gol sorunu yoktu. Al klas bi forvet. al adam gibi defans ve orta saha yoluna devam et. bizim iyi olan bölgemizdeki adamları gönderdiler neymiş transfermiş. sizin yapacağınız işi taaaa. allah belanızı versin şerefsizler

Moderatör tarafında düzenlendi:
Olcan a verilen tazminat ile adamlar kadro kurmuş seni evire çevire yeniyor ve hala hoca açıklama yapıyor.

Galatasaraylıyım ve bu kadroyu daha kötü hale getirdikleri için şu anda sinirimden duvarları yumruklayasım var.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

İroni renktaşım ironi.. En iyi oyuncumuzu savunuyoruz diye Galatasaraylılığımızı sorgulayan Tudbeyinliler için.

Geri
Üst Alt