17/18 2. Ön Eleme M:1 | Östersunds 2-0 Galatasaray | MS | 13 Temmuz | Kanal D

Belhanda come back for the game yaw he he

Senin takimin bok gibi lan adami hasta etme

Bile dediğiniz Östersunds takımı bile kendi çapında proje içerisinde. Başındaki Potter bir planlama sorumlusu aynı zamanda. Mali olarak fark olsa da zihniyet olarak bizden en az 2 gömlek üstünler. Belki yine de eleyebiliriz ama, bu kafa ile nereye kadar..

Basaksehir ile birleselim. Zamaninda fb de ulker ile birlesmisti. Bizde taraftar var onlarda futbol takimi.

Bir tane pozisyon yok şaka gibi

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Olmaz tabi tolga desen dağa taşa vuruyor.Selçuk desen yan pas geri pas elinde ne top dağıtan ne forvete top çıkaran orta saha oyuncun var ne de şut çeken bir orta sahan.Tolga desen ne yaptığı belli değil.

Onu bırakalımda bize sneijdersporlu diyenlere ne diyelim tudorsporlu mu ? Hayatında ilk defa avrupa maçı oynamış takıma kaybettik.Tudorun egoları yüzünden trömsö faciasından sonra bunu da yaşadık.

CANLI | Igor Tudor: ''İlk ayaklı bir maç ve ben bu turu geçeceğimize inanıyorum.''

Şaka gibi.

Şu takıma bırak formayı atkıyı günahımı verirsem ...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sığırın i, Selçuk'u as kadroya yazmasından belli ne mal olduğu adam bana itaat etsin yeter modunda oh ne güzel hemde takım kaptanı Sneijder bu salağı adam yerine koymuyor ki itaat etsin Demirkol boşuna demiyor Sneijder'e Tudor seni istemiyor dendiğinde kahkaha atmıştır diye sen yönetim olarak adam olsan 5 m euro verdiğin adamı toraman gibi dolaştırtmassın.

Bence tur hayal artık. Çok büyük sürpriz yaşatım geçersek. Dünden bugüne ne değişecek ki. Tudor takımı koşturayım diyor da 60 metrede adam koşsa ne yapacak. Superman mi bu adamlar o kadar alanı kapatacak?

diyecek başka bişey yok.net 8 oyuncu lazım ilk 11e.yedeklere de 2 futbolcu.bu olmayan takımla bu kadar...

Gidip sokuk takimlarla güya hazırlık maçı yaptırdılar zenitle ayarlanan maç oynansa bile belki bugün böyle olmayacakti

Bu sene Kayserispor'a odaklanayım diyorum. Yoksa bu takım beni sağlığımdan edecek.

Utanmadan da konusuyor

Ee eee eeh ehh Galatasaray will pass next round

Hangi takimla gececeksin lan

Geri
Üst Alt