17/18 2. Ön Eleme M:1 | Östersunds 2-0 Galatasaray | MS | 13 Temmuz | Kanal D

Kombine iptali mümkün mü? Harbiden maça gidip kanser olursun bu ruhsuzları ve Tudor köylüsünün hamlelerini görmekten.

bu sene de başakşehiri destekleyecez.tudor gitmezse..çok belli.

Beyler şaka maka bir yanada, ben yıllardır bu kadar kötü bir GS izlememiştim, kaldı ki rakip de östeşönder diye bir takım! Geçen sezon bitti diye seviniyorduk ama geçen sezonu ariyacagiz galiba. Yasin, Carole bu takimin oyuncuları degil, bir tane tehlikeli orta kesemediler içeriye. Yasin malı şampiyonlar liginde kacirdigi o golden sonra kalitesini belli etti, beleş golcünün teki, volkan şenin bir level düşügü ..... gitsin.

Bu yönetim tudor isterse 10 tane transfer yapsın bye bye çekilmeli bu maçın hiç bir açıklaması olamaz!!

Hiç merak etmeyin yine çıkıp sneijder yüzünden derler, takımı etkiledi derler, takımdakiler hayrına yapıyor ya bu işi çok duygusallar eee pardon itaatkarlar.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Sidikli Tudoru, sneijdere değişenlere gelsin bu. Kuracağın kadronun neyse ...

Dursun ve Tudor'un gidişine neden olan bir mağlubiyet olursa en güzel mağlubiyet olur.

DURSUNA guvenenlere gelsin bu 2 gol
bu oyunculara inanan aptallara gelsin bu 2 gol

selcukun yillik maasi 20 ostersund!!!!!!!!!!!!!!! ostersund oynayan oyuncular 250 - 500 bin svenske kroner kazaniyor. buda 25bin euro ile 50 bin euro civari

l

iskandinavyan takimlarla karsilasmalarimiza bi bakin, kac defa kolay bir mac oldu?
helsinborga yenilmemiz mi? kopenhagen en iyi kadromuzla zorlandik, yada tromseye elendik.

ben kendim norvecte yasiyorum, bizim burdaki 5.lig takimi suanki Galatasarayla dise dis oynar!

Oooo tudor hakli cikmis!!

takimi darmadagin ettik . Valla iyiki Sneijder yok!!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt