17/18 2. Ön Eleme M:2 | Galatasaray 1-1 Östersunds | MS | 20 Temmuz | Smart Spor

11'i çözümledim açıkçası idman fotolarından Eren,Serdar,Donk falan yedek Yasin yok
28916.webp

heyya heyya heyya heyya
BELHANDA BELHANDA

Pasodan baktım şimdi yarısı boş stadın hala 30 u bulursa çok iyi.

Ne hallere düştük be bundan 3 sene önce Real Madrid'i elermiyiz diye konuşurken şimdi kimsenin tanımadığı bi takımı konuşuyoruz ulan dursun senin yatacak yerin yok...

kombine sahipleri bir zahmet maça gelsinler.. geçen sezonda en kritik haftalarda beklenen rakama ulaşamamıştık..

Persembe gunu stad dolmali. Bu turu alirsa taraftar alir baska turlu zor. Dove dove kazanmaliyiz. İmkani olan herkes stada gelsin.

Maç için kaç bilet satılmış beyler ? Bilgisi olan var mı ?

Yönetime sinirlenip, elenelim falan filan dedim ama işte insanın içi eriyor sonra. Taraftar gelse de bir şekilde geçsek şu maçı. Transferler gelince hallolur belki işler ama mevcut 11 ile şu maçı kazanmamız lazım.

rakipteki cakma vardy oynarsa aywayi yeriz

Bu takımla nasıl 3-4 gol atacağız bundan tez konusu çıkar. Cidden düşünüyorum düşünüyorum aklıma çözüm gelmiyor. Rakibin çok feci paniklemesi ve erken kırmızı falan yemesi lazım.

Sedat İncesu: ''Perşembe vurun gelişine kutuplara kadar gitsin. Konsantre değil öfke lazım kükremek değil 90 dakika parçalamak lazım ki haddini bilsin çapını bilsin. Bu maçlar konsantre ile değil öfke ile kazanılır. En zor günde destekle kazanılır. Tribünler kükrerse sahadakiler parçalar.''

20067035_397966843937693_4178310405078122496_n.jpg

Nedense Belhanda ve Sinan'in maci olacakmis gibi bir his var icimde.

Muslera
Linnes - Maicon - Ahmet - Carole
Selcuk - Tolga
Sinan - Belhanda - Garry
Gomis

Bence ilk 11 boyle olur​

Geri
Üst Alt