17/18 5. Tur M:1 | Galatasaray 5-1 Sivas Belediyespor | MS | 28 Kasım | A Spor

Kardeş senin bilmediğin veya haklı çıkmadığın bir konu var mı?

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Para yonetiminden anlarim . Futbolda fazla bir iddiam yok , olsa lato , eren ve nicelerinde yanilmazdim

ama gecmis tecrubeler gosteriyor ki , osmanlisporun uc otuz paraya alip 8-10 a bize sattigi adam 10 kat 20 kat maddi olarak degerlenirken futbol olarak 10 kat degerlenmiyor

arap konusuna gelince , ben arfa muhabbetinde de soyledim , boyle fegouli , belhanda , ben arfa , yarin kesin ziyech ile ilgili filan da benzer sorunlar cikar , bu adamlarda o ulkelerin genel yapisi olan agir kanlilik umursamazlik var , misir israil lubnan bae gibi ulkelerde cok bulundum , o cografyanin insani az cok birbirine benzer , zaten ortalamanin az ustunde yetenegi olup is ahlaki yuksek olanlar buyuk takimlarda uzun kontratlarla oynuyorlar

dikkatli olmak lazim , risk alinabilir ama bizim aldigimiz risk 9 milyon bonservis , 4-5 sene 3,5 milyon minimum sozlesme

bu hem kotu oynarsa kurtulmani engelliyor , hem satis sansini hemen hemen sifirliyor , beter bir sey yani

Yahu bu tudor nasıl teknik adam olmuş inanılır gibi değil. Şimdi bu yorumu ben yapacaktım. Oyuncular sahada kafalarına göre takılıyorlar. Bu tudorla biz çok zor şampiyon oluruz.

Yahu arkadaş bunlar nasıl transferdir.Şu sahada fegi çıkar bir tane şu ilk 18e girer diyebileceğin adam yok.
Bu trasferleri yapanlar hiç utanmazlar mı. Ama bu taraftar varken bu klübün başına her türlü rezillik gelebilir.Hiç şaşırmamak lazım.

Tamam oyuncular yetersizler kabul ediyorum da, karşıda takım bile yok. Biraz baskı yapıyorsun anında topu kaybediyorlar, kaçıncı lig takımı onu bile bilmiyorum. Buna rağmen gol dışında pozisyon bulamadık, bide 3 tane net pozisyon verdik şaka gibi. Bu sadece rehavetle açıklanmaz, basbaya başıbozuk bir dizilişin ürünü bu. İstediğin kadar laçka oyna, sadece sahada doğru yerleşmeyi bile yapsan 15.dakikada maçı koparırsın şu takıma.

bunlarin hepsi "cürük portakal"(17asist/2016)düsmanligi yüzünden
Hocam ben eleştirmesine bişey demiyorum, evet maçta muhteşem oynamıyor. İki üç pozisyonda kalitesini gösterdi ama o kadar.

Benim kızdığım bak kendisinin yüzüne de yazdım zaten, Belhandaya pek fazla toz kondurmayıp, bu yetmiyormuş gibi eleştirenlere kendisi de dahil tonla laf etmesi ama çeşitli talihsizlikler yüzünden ritmini bulamamış bir oyuncu için, verdiği ara pasına bak bitmiş gibi laf etmek neyin nesidir.

Bunu yapmaya hakkı var mı, tabi ki, ağzı torba değil ki büzesin ama bende o zaman katkısı hiç yeterli olmayan bir oyuncu için tam tersini yapıyor ise bunu insanın yüzüne vurarım.

Kadro dışı niye bırakılmaz anlamam ben bununla idmana çıkmam cikarsamda döverim
Ah melo ah sabri rieraya yaptığı şu vitaminsize yapacaktı

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakan kadro disi , bu salak ilk 11 de

Trabzon fener ve başakşehir maçlarındaki çok kötü pısırık oyun takımın en önemli iki kozu olarak gördüğümüz belhanda ve feguliyi sorgulamamıza yol açtı ki buda çok normal feguli belki biraz daha az eleştirilebilir fazla oynamadığı için ama beşiktaş maçında da dört yersek maya tutmadı demektir kısa yoldan yallah denmeli

Mal Sinani ne güzel takımlar istedi
Gitse hem.kendi hem bizi kurtaracaktı.

Şimdi sene sonu Bursa'ya falan gider.

DPvMngMX0AAkPsr

Mariano sag bekte oynayan Tarik Camdal'i izliyor :D

Salaklara bak amatör topçuyla foto çekiyorlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Abi taraftara bak 2. Yarı sahaya çıkan takımı alkışlıyor kafayı yicem

Feghouli çıktı Emrah girdi

Yasin ilk 11 , Feghouli kulübede başlamalı derbiye. Kadronun geri kalanı belli zaten. Yasin çok daha güçlü kuvvetli duruyor sahada. Feghouli’yi 2.devreye hazırlamak en doğrusu bu saatten sonra.

Edit:Derken Feghouli oyundan çıktı, muhtemelen derbide 11 başlar.

feghouliyi cikarmak sacma sapan bir is. Bu macta 90dk oynayip alismasi gerekiyordu

Feghouli ye umut bağlıyoruz
Tariga umut bağlayan varsa geçmiş olsun zaten

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zaten herkes Feghouli'nin iyi performans sergilemesini bekliyor ama önemli olan bir oyuncuyu eleştirirken sebeplerini iyi değerlendirmek lazım. Kadroda ki tüm oyuncular belki ilk defa yana yana oynuyorlardır üstüne o kadar çok kalitesiz oyuncu varken Feghouli den ne yapmasını bekliyorsun anlamış değilim. Kaldı ki adam takımla çok fazla maç yapamadı tam alışıyorken haksız yere üç maç ceza yedi. Kaç haftadır oynamayan bir adamı şu kadroyla sahaya sürersen beklediğini alamazsın. Zaten hazır olmadığı çok belli oyuncunun bence biraz süre alıp maç eksiğini kapatsın yeter bence, biraz takımla oynamaya başlasın farkını belli eder.

Geri
Üst Alt