17/18 ÇF M:2 | Galatasaray 4-1 Konyaspor | MS | 8 Şubat | A2

reis bizde mi bi feyk hesap acsak yav. gelecekte olası basarılar nedenıyle orji hesabından nefretını kusmaya götü yemeyenler feyk hesapla takılıyor. uğur poturak hesabı bu supemen vs.
gerçi ben istedim vermediler. hatta bitanesine mesaj attım banada verin diye muhatap bile olmadı

Nokta atisi bir tespit olmus reis

Birak takilsinlar,salladiklari imparator'un basarilari olmasa belki de hepsi fenerliydi onlar da bunun farkinda

Herkesin maçını Atv veya A Spor’da yayınlıyorlar ama en önemli ve iddialı maçı Hd kanalı olmayan A2’de yayınlıyorlar. Hakikatten ne dense boş bu şerefsizlere

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Herkesin maçını Atv veya A Spor’da yayınlıyorlar ama en önemli ve iddialı maçı Hd kanalı olmayan A2’de yayınlıyorlar. Hakikatten ne dense boş bu şerefsizlere

A2 HD aylardir yayinda

Son düzenleme:
Güzel o zaman. Daha önce HD yayını yoktu

Tekrar baktim nisan 2017 den beri yayindaymis

ama evet eskiden de boyleydi , fb maclari atv , digerleri donusumlu olarak aspor ve a2 seklinde dagitiliyordu

fb yi anlayabilirim rating i bizden fazla ama bjk veya diger takimlari aspor a alip bizi a2 ye iteledilerse anlamsiz

asporda o esnada baska onemli ne olabilir diye dusunuyorum , persembe ne olabilir ki

ama evet eskiden de boyleydi , fb maclari atv , digerleri donusumlu olarak aspor ve a2 seklinde dagitiliyordu

fb yi anlayabilirim rating i bizden fazla ama bjk veya diger takimlari aspor a alip bizi a2 ye iteledilerse anlamsiz

asporda o esnada baska onemli ne olabilir diye dusunuyorum , persembe ne olabilir ki
reis yarın üstündeyim
414
Maşallah

abv juve
stadı dolduruyorum elhamdülillah

Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fb’nin reytingi neden bizden fazla olsun yav? Bizim daha fazla taraftarımız yok mu? En azından A spor’da olması gerekirdi, direk olarak ayrımcılık yapıyorlar

Ilk açıldığı andan 1 ay sonra hd yayına geçti kanal. Yani açıldığından beri zaten hd yayını var . Önceden sende yokmuş.

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Digitürk’de biraz geç geçti sanırım veya benim aklımda öyle kaldı ama bizim bir kupa maçını bu kanaldan sd yayınla izlediğime emin gibiyim

Konya ligde kalmak adına kupadan vazgeçmeli bence h.sonu çok kritik deplasman maçları var.....Yedek ağırlıklı çıksınlar bizde rahat bir tempoda 3 tane atıp gönderelim...

Sanirim avrupayi hedefliyorlar
Renkdaş kulüp politikası illaki Avrupayı isterler bu yıl o ortamın havasını da soludular fakat ligde durumları hiçde iyi değil önümüzdeki 3 lig maçında çok ciddi rakiplerle oynayacaklar birinde BJK ile o yüzden sanki Türkiye Kupası lüks gibi duruyor.....

DVdghyoX0AAEyEJ.jpg

Geri
Üst Alt