17/18 G Grubu M:2 | Beşiktaş 2-0 Leipzig | MS | 26 Eylül | TRT 1

Yahu Taliscayı yine göklere çıkaran arkadaşlar, attığı golde kanata attığı basit pas ve sonucunda uyuyan bir defans oyuncusuna karşı vurduğu kafa dışında nesini gördünüz de muazzam yazıyorsunuz? Gerçekten merak ediyorum, çünkü mesela kötü olan Leipzig beşiktaşı ilk on beş dakikadan sonra nerede ise hiç çıkarmadı. İleride ne yapacaklarını bilseler gol bile atarlardı, hani böyle bir yarım saate rağmen Talisca muazzam olacak ne yaptı, ne gözlemlediğinizi yazarsanız memnun olucam.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Werner niye çıktı onu anlamadım yav tamam iyi değildi de tek bir halt yapma potansiyeli olan oyuncuydu sahada

cenk acayib formda gerçekten bir ara burakla umut da böyle uçuk formlar tutmuştu.

Beşiktaş gruptan ilk defa çıkmaya çok yakın durumda, futbol bu tabi belli de olmaz. Ama büyük avantaj sağladılar. Eğer maç bu skorla biterse 2 de 2 ile başlamaları çok iyi olacak.

Cenk tosun müthiş top oynuyor. Helal olsun.
Kendini gerçekten inanılmaz geliştirmiş. 15 milyona satmayarak doğru yapmış beşiktaş böyle devam ederse 20ye rahat gider. Her işi yapıyor artik komple bir forvet.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

18 yaşında daha ayakta durmayı bilmeyen bebeyi stoper oynatıp Bruma'yı oynatmamak da baya iyiymiş

Antepteki cenk nerde suanki cenk nerde.
Antepte yardiyorlardi olcan adinla.
Ikiside buyuk transfer yapti.
Birisi kari kiz pesinde gobek buyuttu simdi akhisarda digeri her sene ust duzey santraforlarla forma mucadelesi verdi.
Helal olsun Cenk'e
Sene sonunda 15m~ transfer olur

Yahu Taliscayı yine göklere çıkaran arkadaşlar, attığı golde kanata attığı basit pas ve sonucunda uyuyan bir defans oyuncusuna karşı vurduğu kafa dışında nesini gördünüz de muazzam yazıyorsunuz? Gerçekten merak ediyorum, çünkü mesela kötü olan Leipzig beşiktaşı ilk on beş dakikadan sonra nerede ise hiç çıkarmadı. İleride ne yapacaklarını bilseler gol bile atarlardı, hani böyle bir yarım saate rağmen Talisca muazzam olacak ne yaptı, ne gözlemlediğinizi yazarsanız memnun olucam.

70 m € a giden Keita'dan 10 kat daha iyi oynadı yalnız.

rengdash zamanında bende çok eleştirdim abartanlarla alay ettim ama beni mort etti talisca harbi topçu adam. bu sene formda da değil hani.

Cenk'e nolmus böyle ya, inanılmaz geliştirmiş kendisini. sırtı dönük oyunu harika oynuyor. Çalım atıyor, çok güçlü. Uzun zamandır bu kadar dominant bir santrafor performansı görmemiştim.

rengdash zamanında bende çok eleştirdim abartanlarla alay ettim ama beni mort etti talisca harbi topçu adam. bu sene formda da değil hani.
Tamam ama şu maçta o pozisyon dışında ne yaptı? O pozisyon bile zor değildi, çok rahat bir pas ve rahat bir kafa vuruşu. Zaten Beşiktaş yarım saat topla pek oynamadı ki, sahalarından bile çıkamadılar doğru düzgün.

Kıskanma.

Ne kadar puan toplasalar iyi Türk takımlarının geleceği açısından lig bizim kafanız rahat olsun

TapaTalK

Görecegim bunları şöyle üst düzey bir takımla oynadıklarinda
Amma bjk sevici varmış burda

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benficanin beynine turp sikayim.

Allah askina su talisca kadar oyunculari var mi su an kadrolarinda? Bi de 2 yillik kira nedir gerizekalilar.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Geri
Üst Alt