17/18 G Grubu M:2 | Beşiktaş 2-0 Leipzig | MS | 26 Eylül | TRT 1

Bruma' yı transfer etti diye yere göğe sığdırılamayan 'futbol aklı' bugün oynattığı futbol ve Bruma' ya forma vermemesiyle yerin dibine batırılıyor. Bruma' yı transfer ettirmesi de fiyasko bir tercih olabilir pekala ki kanaatim odur. Allah razı olsun kendisinden, yoksa elimizde patlayacak, seneye elini kolunu sallaya sallaya bedava gidecekti...

Bir aksilik olmazsa buradayım, gördüğü göreceği en yüksek bonservis bedeline gittiğine dair tahminimde bir değişiklik yok; hemde böylesine uçmuş bir piyasada...

medeli çıkarması ya da atibayla pozisyon değiştirmesi lazım

İnanılmaz çıkardı fabri

GSCimbom Mobile App

Fabri müthiş kurtardı.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

Bruma' yı transfer etti diye yere göğe sığdırılamayan 'futbol aklı' bugün oynattığı futbol ve Bruma' ya forma vermemesiyle yerin dibine batırılıyor. Bruma' yı transfer ettirmesi de fiyasko bir tercih olabilir pekala ki kanaatim odur. Allah razı olsun kendisinden, yoksa elimizde patlayacak, seneye elini kolunu sallaya sallaya bedava gidecekti...

Bir aksilik olmazsa buradayım, gördüğü göreceği en yüksek bonservis bedeline gittiğine dair tahminimde bir değişiklik yok; hemde böylesine uçmuş bir piyasada...

5 milyona geri alalım

talisca'nın çıkış miktarı 25 milyon euro.tinerciler hayatta o parayı veremez

Saman alevi olmasıyla alakası yok.Bu tekniğiyle daha çok gol atar/attırır.Adamın bir kere vuruşları klas,ceza alanı içi olsun yayın üstü ve hafif dışı olsun atıyor.Kafayla da atıyor.Bunun yanında da bir ton asist yapıyor.Aktif oyunun içinde çok olmayabilir ama skor katkısı üst düzey.Zaten adamın olayı bu sadece.Süper demiyorum ama foruma kalsa PTT'de oynayamaz neredeyse.

sen rakib oyuncuları fazla övmezsin haklılık payın var bence kenan bey böyle düşünmeli.

bu arada brumamız oyunda oha atıyordu

Leipzig güzel baskı kuruyor 2-3 kişi birden basıyor nefes aldırmıyorlar

Eğitim şart

Giriyor nihayet bizim oğlan.

sent via GSC

Aha da maç geldi, adamım giriyor. Bjk horror story

XPERIA X

Geri
Üst Alt