17/18 G Grubu M:2 | Beşiktaş 2-0 Leipzig | MS | 26 Eylül | TRT 1

hayret bizim forumda bjk yalayıcılar cok vardı niye gelmediler hala vay canına

brumayı fena kıtlemışiz

Fener-bjk maçının özetini izledim diyen denyo tdleri çıksın mağlubiyeti konuşsun şimdi. Ciddiyetsiz denyo.

Saçma sapan maçtı, leipzig ikinci yarı tek kale oynadı ama atamadı, biraz şanssızlık biraz da tecrübesizlik sebebiyle yenildiler en kötü beraberliği haketmişlerdi. Bjk gruplardan çıkar heralde diyeceğim ama tuhaf bir grup, porto gelip bjkyi içeride yenebilir. Tıpkı kendileri gibi saçma sapan bir grup.

Son düzenleme:
Ben hala gruptan cikamayacaklarini dusunuyorum.

Çikarlar hatta çiksinlar. Daha manyak rakipler var Paris Real Barca fln bunlari gol manyagi yapar. Kadrolari yasli Bu kadar maç trafigini kaldiramaz. Buda Bizim isimize gelir. Bidahaki turlarda Mega Takim çikarsa morelleride yerle bir olur.

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

15-20 dk adam akıllı top oynadı beşiktaş o da bu çocuklar topluluğuna yetti.Adamların oluşturmaya çalıştığı sisteme saygı duyuyorum takımın tamamını gençlerden oluşturuyolar da abi bu takım Schalke'nin Dortmund'un falan olduğu ligde nasıl 2. olabilir yahu?Takip etmeyeli o kadar mı düştü Bundesliga

Bunlar hiç hayatlarinda gerçekten gruplardan çıkamadımı harbiden?

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Bunlar hiç hayatlarinda gerçekten gruplardan çıkamadımı harbiden?

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Yok tarihlerinde hiç gruptan çıkamadılar. Ama o formayla uefada çeyrek yaptılar

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gruptan hiç çıkamadılar. Fazla da katılmadılar zaten belki Fener'i geçmişlerdir. Ayrıca BJK'yi 99-00 senesi Efsane Galatasarayımızın bir tık altında görüyorum. Gayet iyiler Avrupa müsabakalarında bu aralar, gruptan çıkmaları iyi olur.

Çikarlar hatta çiksinlar. Daha manyak rakipler var Paris Real Barca fln bunlari gol manyagi yapar. Kadrolari yasli Bu kadar maç trafigini kaldiramaz. Buda Bizim isimize gelir. Bidahaki turlarda Mega Takim çikarsa morelleride yerle bir olur.

hayır gruptan çıkmasınlar 3. olup uefadan devam etsinler. gruptan çıkarlarsa büyük ihtimal ilk rakibe elenip lige devam ederler.

Herhalde CL tarihinde ilk kez bizden bir takım 2 haftada 6 puan ile başlıyor. Genelde gruptan çıkma olayları son maçlara kalır bizde. :D

Büyük avantaj yakaladı Beşiktaş. Temiz de oynadılar açıkçası. Hatta bence Keita atılmalıydı ilk yarıda orta saha civarındaki bir faulden sonra ama vermedi ikinci sarıyı.

Ben genelin aksine ilerlesinler de yorulsunlar görüşünde değilim. Bana göre bu düşünce tarzı doğru değil. Avrupa'da ileri giden takıma alacağı skorlar itici güç etkisi yapar. Bu nedenle tez elden düşüşe geçmelerini temenni ediyorum. :D

Gruptan cikarlarsa sittin sene konusurlar.3. olurlarsa daha fazla mac yaparlar hem.

Maç başında da dedim tek forvet oynayıp arkayı üçlemeleri lazımdı ona döndükten sonra yediler Beşiktaşı ama atamadılar bir türlü. Sabiltzer tek başına alabilirdi maçı.

Stat etkisi de olabilir. Haftasonu Burak kesin atar bunlara.

Geri
Üst Alt