Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.126
- 39.439
- 3.993
hayret bizim forumda bjk yalayıcılar cok vardı niye gelmediler hala vay canına
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Monaco ağır takım Leipzig kadar zorlamaz bence tinercileriYanlız bu aksam Monaco nun 3 lendiğine bakmayın.Kargalar 60.dakkadan sonra süründü adeta yerde.Falcao falan içinden geçer bu malların.
Rakipler bitiricilikte sıkıntı yaşamasa 4 maçta 0 puan alırlar o kadar iddaalıyım. Porto da çok kaçırmıştı.
Ben hala gruptan cikamayacaklarini dusunuyorum.
Çok pozisyona girdiler biraz akıllı olsalar ceza sahası içinden 5-6 şut var net hepsi.
Monaco ağır takım Leipzig kadar zorlamaz bence tinercileri
Eğitim şart
Bunlar hiç hayatlarinda gerçekten gruplardan çıkamadımı harbiden?
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Yok tarihlerinde hiç gruptan çıkamadılar. Ama o formayla uefada çeyrek yaptılarBunlar hiç hayatlarinda gerçekten gruplardan çıkamadımı harbiden?
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Çikarlar hatta çiksinlar. Daha manyak rakipler var Paris Real Barca fln bunlari gol manyagi yapar. Kadrolari yasli Bu kadar maç trafigini kaldiramaz. Buda Bizim isimize gelir. Bidahaki turlarda Mega Takim çikarsa morelleride yerle bir olur.
Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY
Gruptan cikarlarsa sittin sene konusurlar.3. olurlarsa daha fazla mac yaparlar hem.Çikarlar hatta çiksinlar. Daha manyak rakipler var Paris Real Barca fln bunlari gol manyagi yapar. Kadrolari yasli Bu kadar maç trafigini kaldiramaz. Buda Bizim isimize gelir. Bidahaki turlarda Mega Takim çikarsa morelleride yerle bir olur.
Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY