17/18 G Grubu M:2 | Beşiktaş 2-0 Leipzig | MS | 26 Eylül | TRT 1

Adamlar sadece kura şansı değil geçen yıldan beri rakip takımların en iyi oyuncuları sakatlanıyor hep :asd22: Napoli'yle maç yapacaklardı seneye müthiş başlayan Milik sezonu kapadı. Benifca maçında da 2-3 adamları sakatlandı Benfica'dan. Porto'da Abubakar yoktu. Bugün Werner 30'da çıktı Keita sakat oynadı. Fikret okutuyor mu nabıyor anlamadım :D

Adamlar sadece kura şansı değil geçen yıldan beri rakip takımların en iyi oyuncuları sakatlanıyor hep :asd22: Napoli'yle maç yapacaklardı seneye müthiş başlayan Milik sezonu kapadı. Benifca maçında da 2-3 adamları sakatlandı Benfica'dan. Porto'da Abubakar yoktu. Bugün Werner 30'da çıktı Keita sakat oynadı. Fikret okutuyor mu nabıyor anlamadım :D
bi dahaki maç falcao olmazsa şaşırmam adamların grubu zaten kolay bi de o takımların en güçsüz halleri hep denk geliyor bunlara. fiko kesin büyü işine girdi bu ne şanstır lan böyle

Bir maçla ki ezildiği maçta Beşiktaş'ı müthiş takım, Keita'yı boktan bir oyuncu, Leipzig'i de bok gibi takım yaptınız.

Kahvedeki beyinsiz kalabalıktan farkınız yok çoğunuzun.

bi dahaki maç falcao olmazsa şaşırmam adamların grubu zaten kolay bi de o takımların en güçsüz halleri hep denk geliyor bunlara. fiko kesin büyü işine girdi bu ne şanstır lan böyle

Monacodan zaten Mbappe gitti.Oradan bi şansları var. Ha bir de üstüne Lemar Falcao falan sakatlanırsa bu kadar da olmaz artık :asd22:

[FONT=&quot]Timo Werner, Vodafone Park'ta seyirci uğultusuna ve baskısına dayanamayıp oyundan çıktı [TRT Spor]

bu ne?[/FONT]

pepenin kaptırdıgı top ve direkten dönen pozisyon ,agustin karşı karşıya kaçırdı,kornerden dönen topta cezasahasına yapılan ortada yine yapılan kötü vuruş...diğerlerine hiç girmiycem.çünkü hatırlamıyomuşsun.
Galatasaray Sozluk bak nefret ettiğim şu GS sözlüktekiler bile neler yazmış.demekki farklı maçlar izledik.iyi geceler

gol girişimi 7 - 14
isabetli şut 6 - 3
isabetsiz şut 1 - 11

ilk yarıda ofsayt yüzünden verilmeyen - 1
57. dakikada fabrinin uzanıp çıkardığı - 2
pepenin kaptırdığı ve direkten dışarı çıkan - 3
agustinin dışarı yolladığı - 4

şimdi maçın geniş özetini bulup izlesem muhtemelen bunlara benzer en az 2-3 adet daha bariz gol pozisyonu sayabileceğimiz çıkacaktır diye tahmin ediyorum, o yüzden gol pozisyonu sayısında haklısın.. neden bu kadar bariz gol pozisyonu yoktur diye düşündüm bilmiyorum, belki bir çok topu harcamaları öyle bir algı oluşturdu bende.. bir de hafızam eskisi gibi iyi değil, o yüzden unutmam normal..

sonuç olarak leipzig lehine bir skorla da bitebilirdi maç.. mesela ofsayt çalınmasa ve 1-1 olsa.. devamında bu kadar pozisyonu harcamasalar çok farklı bir skor oluşabilirdi.. olaya bu açından bakılınca leipzig kazansaydı adil olurdu ifadesi çok mantıksız gelmiyor.. bu görüşe de saygı duymak gerekir.. bunun karşı tezi futbolun acımasız oluşu ve bulduğun pozisyonları bu seviyede değerlendiremezsen cezanın ağır olacağı.. şenol hoca açısından bakarsak bence en doğru yaklaşımı uyguladı bu maç için.. ilk yarıda bütün gücüyle saldırttı takımını ve kalan sürede , özellikle 2. yarıda leipzigin gol kaçırmasını bekledi.. leipzig daha ilk yarıda ne olduğunu anlamadan 1-0 geriye düştü.. toparlanmaya çalışırken kontradan 2yi yediler.. bu biraz nakavt etkisi yarattı.. ama 2. yarıda beşiktaş büyük ölçüde zorlandı.. her zaman böyle pozisyon harcayan bir takıma denk gelmezler.. gruptan çıkarlarsa sonraki turlarda biletlerini kesecek bir takımla mutlaka karşılaşacaklardır.. gidebilecekleri maksimum yer gruplardan sonra şanslı bir kura çekerlerse belki 1 tur daha sonrasıdır.. ondan sonrası çeyrek final oluyor sanırım.. orada duvara toslarlar büyük ihtimalle..

Ndiaye Keitadan aşağı oyuncu mu?
Bilmem, bi görüşe sahip olacak kadar seyretmedim. Ama büyük kulüpleri peşinden koşturup 70 milyona da transfer olmuş biri sonuçta. Bunu göz önünde bulundurarak Keita baya üstündür. Yaş faktörü de var tabi...

f79656f7f687d57bffa6d8cb701caebd.jpg

2.yarida iyi baski yediler.

Maçı 90 dakika izledim. Beşiktaş 20. dakikadan sonra tamamen sürklase oldu Leipzig'e. Sadece 80-85. dakikalar arası 2-2 olacak pozisyonları buldu adamlar ama bitiremediler.

Cenk, Pepe fark yaratıyor sadece. Çok güçlüler ikisi de sırtına alıp gidiyor rakibi. Quaresma ve Talisca'da çok iyi uyum yakalamış. 70 dakika ortada yok ama tek hareketle iş bitirebiliyorlar.

Fabri de iyi günündeydi.

Adamlar bitmisti, orda isiklar kapanmasaydi adamlar muhtemelen gol veyahut goller yiyecekti.

Ben RB olsam sikayet ederim.

2. yarı istatistiklerine bakarsak beşiktaşın ezildiği görünüyor.

Geçilen haber buydu, Alman muhabirler öğrenmişler diye geçildi. Belki doğrudur, bilmiyorum Oğuzhan bu bilgiyi nerden aldı.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

[FONT=&quot]Beşiktaş'ın kaptanı Oğuzhan Özyakup, Şampiyonlar Ligi'nde 2-0 kazandıkları Leipzig maçı sonrası konuştu.[/FONT]

[FONT=&quot]"Şampiyonlar Ligi'nin heyecanı taraftarda büyük coşku yarattı." diyen Oğuzhan, "Bana göre rakip de etkilendi stattan. Çok basit hatalar yaptılar. Galiba ilk yarıda oyundan çıkan oyuncuları (Timo Werner) tribünlerin sesinden rahatsız olup oyundan çıkmak istedi." dedi.

[/FONT]

Geri
Üst Alt