Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.802
- 109.624
- 4.878
Stoperde sican velet hangisiydi.Essekler adam olur lpool adam olmaz. Normal. 60 milyona da agustini alırlar.
Sene sonu 45e alirlar lovrenle ikili oynatirlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Stoperde sican velet hangisiydi.Essekler adam olur lpool adam olmaz. Normal. 60 milyona da agustini alırlar.
o zaman öyle mal gibi bir 27 yıl daha başkalarının şampiyonluklarını izlerlerEssekler adam olur lpool adam olmaz. Normal. 60 milyona da agustini alırlar.
bi dahaki maç falcao olmazsa şaşırmam adamların grubu zaten kolay bi de o takımların en güçsüz halleri hep denk geliyor bunlara. fiko kesin büyü işine girdi bu ne şanstır lan böyleAdamlar sadece kura şansı değil geçen yıldan beri rakip takımların en iyi oyuncuları sakatlanıyor hep :asd22: Napoli'yle maç yapacaklardı seneye müthiş başlayan Milik sezonu kapadı. Benifca maçında da 2-3 adamları sakatlandı Benfica'dan. Porto'da Abubakar yoktu. Bugün Werner 30'da çıktı Keita sakat oynadı. Fikret okutuyor mu nabıyor anlamadım![]()
bi dahaki maç falcao olmazsa şaşırmam adamların grubu zaten kolay bi de o takımların en güçsüz halleri hep denk geliyor bunlara. fiko kesin büyü işine girdi bu ne şanstır lan böyle
Bir maçla ki ezildiği maçta Beşiktaş'ı müthiş takım, Keita'yı boktan bir oyuncu, Leipzig'i de bok gibi takım yaptınız.
Kahvedeki beyinsiz kalabalıktan farkınız yok çoğunuzun.
Saçmalamışlar. Adam kan dolaşımı ile ilgili sıkıntısı olduğu için çıktı.[FONT="]Timo Werner, Vodafone Park'ta seyirci uğultusuna ve baskısına dayanamayıp oyundan çıktı [TRT Spor]
bu ne?[/FONT]
Saçmalamışlar. Adam kan dolaşımı ile ilgili sıkıntısı olduğu için çıktı.
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Saçmalamışlar. Adam kan dolaşımı ile ilgili sıkıntısı olduğu için çıktı.
pepenin kaptırdıgı top ve direkten dönen pozisyon ,agustin karşı karşıya kaçırdı,kornerden dönen topta cezasahasına yapılan ortada yine yapılan kötü vuruş...diğerlerine hiç girmiycem.çünkü hatırlamıyomuşsun.
Galatasaray Sozluk bak nefret ettiğim şu GS sözlüktekiler bile neler yazmış.demekki farklı maçlar izledik.iyi geceler
Bilmem, bi görüşe sahip olacak kadar seyretmedim. Ama büyük kulüpleri peşinden koşturup 70 milyona da transfer olmuş biri sonuçta. Bunu göz önünde bulundurarak Keita baya üstündür. Yaş faktörü de var tabi...Ndiaye Keitadan aşağı oyuncu mu?
Geçilen haber buydu, Alman muhabirler öğrenmişler diye geçildi. Belki doğrudur, bilmiyorum Oğuzhan bu bilgiyi nerden aldı.oğuzhan demiş bunu.
Geçilen haber buydu, Alman muhabirler öğrenmişler diye geçildi. Belki doğrudur, bilmiyorum Oğuzhan bu bilgiyi nerden aldı.