17/18 G Grubu M:3 | Monaco 1-2 Beşiktaş | MS | 17 Ekim | TRT 1

1-2 oldu reis,bunlar muhtemelen lider çıkacaklar gruptan.Bunu yapacak olan ilk Türk takımı olmaları kötü.

Gruptan 1. çıkmaları çok önemli değil oynadıkları takımlar belli.

Bu gruptan 1. olarak çıkmaktansa Real'li, Juve'li gruptan 2. olarak çıkmayı yeğlerim.

Beşiktaş iyi oynayabilir, doğru oynuyor da olabilir ama bu grubun zayıf olduğu gerçeğini değiştirmez, mal gibi takımlarla eşleştiler gruplarındaki takımların tamamı ivme kaybetmiş takımlar, geçen senedeki hallerinden eser yok. Elit düzeyde takım olmaması da cabası, elit düzeydeki takımlar havanı söndürüyor fark yiyorsun, oyun olarak eziliyorsun beşiktaş kura şansıyla bunu yaşamadı hiç.

Beşiktaşlılar şuan acaba mı diyor. Çifte bayram Loading...

a222c230983cbc9f54e626dc7bbfdd5c.png

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Sinan enginin sesi kesilmez artik avrupa fatihi bestas diye

rakipler kötü değil mi bak hala bjk ile ilgili bir eleştirim yok rakipleri geçen yıl oynadıkları topun yarısını oynamıyorlar diyorum bunun neyine itiraz ediyorsun. bu monaco da ki seviye düşüşünü görmüyor musun? görüyorsunda bakış açın farklı olduğu için görmek istemiyorsun. objektif olamıyorsun.

Ben de bjk ile ilgili konusmuyorum , aynisi gecen sene de fb icin vardi

feyenordu yendiler feyenord kim ki , united i yendiler united bitmis dendi , o united avrupa ligini aldi

demem o ki turkiyedeki rakiplerimizden biri avrupada basarili olunca hemen klise cocukca yorumlar o kotu bu kotu diye

basaksehir brugge u eleyince ama helal olsun , ya da konya x takimi yensin ooo konya

iki senedir fb ile bjk nin yendigi her avrupa takimina cop muamelesi yapildi

O takimlardan biri avrupa ligini aldi , digeri CL de yari final yapti

Gruptan 1. çıkmaları çok önemli değil oynadıkları takımlar belli.

Bu gruptan 1. olarak çıkmaktansa Real'li, Juve'li gruptan 2. olarak çıkmayı yeğlerim.

Öyle veya böyle,ŞL'de gruplardan lider çıkan ve en yüksek puanı toplayan Türk takımı Bjk yazacak istatistiklerde,maç böyle biterse.Hadi hepsini anladım da Cluj-Braga grubunda şunu başaramamız kötü oldu.

en zor gruptan inanilmazi basardik derler mi ? derlerler. Tarihde ilk türk takimi grubdan cikti derler mi ? Anasini satim o nu bile derler (bkz. Fiko uefa daha türkiyeye gelmedi)

Penaltılar ile Liverpool'u eledikten sonra da ötüyorlardı sonra Brugge çaktı vs. kendini en büyük olarak gören tinerciler herşeyi söyler.

O değil de seneye şampiyon(yanı biz) clye direk mi gidiyor?

Beşiktaş iyi oynuyo tamam ama grup gerçekten zayıf ne agresiflik var ne hucum varyasyonları var resmen maçlar hazırlık maçı havasında geçti

Ve dortmund herşeyin içine eder

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Keita abv apaçisi

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herifler daha topa vurmasını bilmiyorlar.

Geri
Üst Alt