17/18 G Grubu M:3 | Monaco 1-2 Beşiktaş | MS | 17 Ekim | TRT 1

Takımlar kötü mötü bir Türk takımı olarak Beşiktaş'ın yaptığı iş şu aşamada tebriği hakediyor.Tabi ki ''Ağlak'' Şenol Güneş Hocamızında payı asla göz ardı edilemez.

vay be besıktas dedık dalga gectık ama herıfler avrupada ıyı..

Bu gidişle Negredo hem ligde hem cl de gol kralı olacak

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Şu anda UEFA kupası getirmenin tam zamanı , avrupa da takım yok 3-5 takımdan başka

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

türk takimlar abartildigi kadar kötü degil

geçen sezon osmanli güzel sonuçlar aldi, fb manu ve feyeyi yendi, basak bu sezon az kalsin sevillayi yeniyordu, bejeke fena degiller

ligin degeri artiyor ve bu iyi sey

En katildigim yorum bu , kaniti da su sekilde ozetleyim , milli takimlarda siralamamiz 24 unculuk ama klup takimlari siralamasinda turkiye 10 uncu sanirim

bu fark takimlarimizin milli takimdan kat be kat iyi durumda oldugunu gosteriyor uluslararasi alanda

Bak ben burda söylüyorum sinan değil kast ettiğim. Ben onun yapısını biliyorum yorumlarına pek fazla alınmıyorum.
Burda 3 tane beşiktaş'lı arkadaş var ve ben bunları biliyorum. Zaten yakında çıkacak kokusu

TapaTalK
Yok artık aramızda 3 besıktaslı varmıs

her ne kdr ligde maç sonu meşhur ağlamalarıyla ön plana çıksa da, bugün Bjk 3 maçta 3'de 3 yapıyorsa, bunu Şenol hocaya borçlular. Bjk'ye gittikten sonra zerre sempatim kalmamıştı kendisine, lakin hakkını vermek lazım.

Öyle tabi. Yani şimdi eğri oturup doğruyu konuşmak lazım, Leipzig için bir şey demiyorum içeride oynayacakları maçı bekliyorum. Bjk gruplardan çıkmayı net bir şekilde hakediyor an itibariyle aksini söylemek için deli olmak lazım.

Ceyrek finale nasil katilacak bunlar ?

PSG/Bayern
Chelsea/Roma/At.Madrid
Juventus
Moskova/Lpool/Sevilla
Shaktar/Napoli
Real/Tham

bir tek A gurubu les

2.ci olsalar daha iyi sanki

Ulan gruba bak herifler 3te 3 yaparak tarihe geçtiler

#yönetimistifa
#dursunözbekistifa

lan liverpool 7 0 yapti

Bitir hakem bitir maribor otobüs çek bişey yap

Tinerciler şimdi Liverpool maçına geçtiler, durum 7-0

sevilla-napoli-dortmund-benfica-b.münih-a.madrid-juventus eğer grubu 1. bitirirlerse olası rakipleri.

35 gol reis girdi

Geri
Üst Alt