17/18 G Grubu M:3 | Monaco 1-2 Beşiktaş | MS | 17 Ekim | TRT 1

Ligde işi götürürüz gibi duruyor da,bunların Avrupa'da ilerlemesi can sıkıcı.Tek taraflı bir sezon olmuyor yani.

O kadar aç gözlü olmayalım. Rakibin olduğu yerde kalite olur, kalite olan yerde ilerleme. 6-7 senede 1 değil de her sene Avrupa da başarılı olmak ismimizi daha çok duyurmak istiyorsak, ligimizde çıtayı yükselten takım sayısı artmalı.

bjk 1 puan alirsa grubu garantiliyor galiba

Valla ne yalan söyleyeyim Beşiktaş sıvar bu grupta diyordum ama ben tahminimde sıvadım. :D

Takdir etmek lazım. Artık şans mıdır, iyi oyun mudur bilmem ama çok da kolay göstererek aldılar puanları.

Maçın başından beri tecavüze uğrar gibi bağıranlar kim yahu

Bok atıp durmayın lan ezikmiyiz biz?
Biz Galatasaraylıyız bu yollardan çok geçtik bırakın birazda başkaları sevinsin. Türk futbolu gelişsin istiyosak bu sonuçlara Türkiyenin en büyük takımının taraftarı olarak bizimde sevinmemiz gerekir. Tamam grupları gerçekten zayıf bi CL grubu değil ama hakederek doğru futbolu oynayarak galip geliyorlar saygı duymak lazım. Ayrıca belki yabancı sınırı muhabbeti bjk gruptan lider çıkarsa rafa kaldırılır tekrar.

Koy takimida diyemeyiz malum bor nevi ulke sayilir monaco

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yabancı sınırı getirilmeli diyenlerin gözüne Cenk'i sokmak lazım, milyonlarca euro para ödenen yüksek isimli yabancı futbolcuyu yedek kulübesine hapsetti. İyiysen, çalışırsan oluyor işte... Öyle zoraki bir şekilde Türkler oynayınca bir halt olmuyor.

Şunu da söyleyelim; yabancı sınırı bu şekilde devam ederse Türk takımları çok yakın bir gelecekte epey iyi yerlere gelir. Avrupanın 5. 6. ligi olmayı zorlarız.

Son düzenleme:
bjk bu grubu artık 18 puanla bitirirse şaşırmam ama 2.turda da real, m.city, liverpool, atm gbi bir takım çıkarda elenirlerse buda beni şaşırtmaz.

O kadar aç gözlü olmayalım. Rakibin olduğu yerde kalite olur, kalite olan yerde ilerleme. 6-7 senede 1 değil de her sene Avrupa da başarılı olmak ismimizi daha çok duyurmak istiyorsak, ligimizde çıtayı yükselten takım sayısı artmalı.

Bizim üstümüze de çıkmamalılar ama bir sınırı olmalı.Ne kadar Avrupa hedefimiz falan desek de rakiplerimiz Fb ve Bjk bu bir gerçek.Onların diğer alanlardaki başarıları da ister istemez can sıkıcı oluyor.En azından 2. olarak çıksalardı gruptan,ona bile okeyim şu an.

Hayatımda izlediğim en kötü cl maçıydı,nuri bilge ceylan filmleri daha ekşınlı yeminlen

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu monaco'nun ahı gitmiş vahı kalkmış.Nineler gibi top oynarsan olacağı bu.

GSCimbom Forum kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Güzel oynadı bjk. Alan savunmasını gerçekten güzel yapıyorlar. Baktığında hiç deli dana gibi koşmuyorlar ama alanları çok iyi kapatıyorlar. Sıradan bir lig maçında bundan daha fazla yorulurlardı. Hiç zorlanmasan kazandılar.

IQ_dream cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

tebrikler besıktas

Geri
Üst Alt