17/18 G Grubu M:3 | Monaco 1-2 Beşiktaş | MS | 17 Ekim | TRT 1

Beşiktaş çok mu genç bu işin yaşla alakası yok rakipler keklik gibi kimse kusura bakmasın,geçen sene Lyonun hoşaf ettiği Beşiktaştan farkı yok nerdeyse sadece rakipler çok vasat ve Şenol Güneş iyi yönetiyor bu maçları.Başağın Avrupa Ligini önemsemediği bariz oradan çıksakta olur çıkmasakta modundalar Brugge ve Sevillaya kök söktüren takımda onlardı
O zaman haftasonu lig oynamıyorlardı. Fark orada, o kadar yaşlı bir kadro haftada 2 maçı kaldırmaz.

Babel nasıl bu kadar evrildi hayret yaw gamsız adamın tekiydi şuansa Talişka falan hikaye Beşiktaşın en iyi oyuncusu

Avrupa liginde ilerleme sansi yüksekti bjk'nin,cl de devam etmeleri iyi.

Kura sansi ile ceyrek final görebilirler,ceyrek final'den sonrasi zor Bunu biz ve fb de yasadi daha önce

Tamamen grupla alakalı bir durum. Bir bu grup, bir de Liverpool-Spartak'lı ve United-Benfica-Basel'li grup Avrupa Ligi ayarında. BJK bu 3 grup dışında başka bir gruba düşseydi muhtemelen bunları hiç konuşmuyor olacaktık çünkü herhangi bir orta seviye Avrupa takımının diğer gruplardan çıkması imkansız. Kura şansı inanılmaz önemli bir olay. Yine de ben diğer takımların bu kadar pasif olacağını tahmin etmiyordum.

Ben genel olarak konuştum.

Elit takımlar haricinde gözümüzde büyüteceğimiz takım sayısı azaldı. Belki de Avrupa bir geçiş döneminde, böyle zamanlar olur, sonrasında yeni yıldızlar, yeni futbolcu grupları, yeni td ler çıkar.

O dönemdeyiz belki de

Bir de yağma dönemi var, Monaco ya 1 sezon daha kodrosunu koruma şansı verilmedi, parladılar ve gittiler.

Enteresan zamanlar

Avrupa liginde ilerleme sansi yüksekti bjk'nin,cl de devam etmeleri iyi.

Kura sansi ile ceyrek final görebilirler,ceyrek final'den sonrasi zor Bunu biz ve fb de yasadi daha önce
Bjk'nin utanç tablosudur bu
Bizim seneler önce yaşadığımız sevinçleri bu sene yeni yaşıyo ondan sonra ezeli rekabet diyolar.
Bu kadar görmemiş adamlarla ne rekabeti

TapaTalK

Fikret Orman Sampiyonlar ligini dize getirdii!. rawwwrrrrrr!!!

Avrupa fatihiyiz diye ortalıkta dolanmasalar bari, fena çarpılırlar, başarımızın yarsına bile sahip değiller..

Yahu tamam oynadılar kazandılarda bu nasıl grup nasıl takımlar arkadaş? AL grubundan farkı yok. Bize geldiği gibi real falan gelseydide görseydik avrupa fatihlerini.

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

offf nalburlar ne para kiriyodur simdi..
her yerde tiner partisi vardir bu aksam

Yahu adamlar 100 küsür yillik tarihlerinde ilk defa gruptan cikacaklar burada gereksiz yere takıntı yapanlar olmus. Zaten tokadı yerler bir sonraki turda.

Bjklilerin bizim fikstür kolay demesine benzetiyorum bu tavırlarınızı tamam çok açık şekilde kura şansları var zaten bunu herkes kabul ediyor CL için zayıf bir grup ancak sonuç itibariyle Avrupa'nın vasat takımlarını bile yenmek Türk takımları için çantada keklik değil evet olası ama aynı şekilde yenilmemiz de çok olası adamlar yendi daha denecek bir şey yok tebrik edip önümüzdeki turda elenmelerini en azından bu kadar şanslı olmamalarını dileriz gelsin bi Real elesinler zaten eyvallah.

Beyler bu basari anormal bir basari degil... Yabanci siniri kalkti... Turkiyede para var... Lesh turk oyuncularina 7-8 milyon bayilacagina gidip feghouliyi getirebiliyosun...
3-4 sene icinde gs fb bjk clde yari final oynar... uefada final yapar bu saydigim 3 takim... Yabanci siniri kalktigi an gene anamizin ligine doneriz... Biz clde 6 yabanci siniriyla neler yapiyorduk hatirlayin... simdi o yok artik. Bunlar artik anormal seyler degil bunu goz ardi etmeyin.. Seneye fenerde yapar bizde yapariz trabzon gider uefada final oynar...

Portekiz liginde Benfica Porto senelerdir nasi yapiyor bunu saniyorsunuz.. yabanci siniri olmadigi icin... Artik turk takimin futbolculari min 15+ dan baslar avrupada satmak icin...

Geri
Üst Alt