17/18 G Grubu M:5 | Beşiktaş 1-1 Porto | MS | 21 Kasım | TRT 1

Anladım, evet bir ilk ama bu kadar içerleyecek bir şey olmadığını düşünüyorum. Eski sistem olsa, şu sadece grup liderinin çıktığı sistem, belki koyardı ama gruptan iki takımın çıktığı bir sistemde tek önemi grup ikincilerinin içinde nispeten daha kolay rakipler olması.

Ama aynı zamanda bu durum ilginç bir hal alabilir. Gruplarını birinci bitirip, nispeten kolay bir grup ikincisine elenmeleri gülünç olurdu doğrusu.

1 tur geçseler en geç çeyrekte elenecekler o belli olan bir şey de,bari 2. olarak çıksalardı.O zaman bu kadar önemli olmazdı bizim için,tarihlerinde ilk kez çıktılar diye makarası bile dönerdi hatta.

Valla adamlar lakir lakir oynadi kazandilar grupu. Turkiye liginde boyle oynayamiyorlar kimse anlamiyor bunu

[FONT=&quot]beşiktaş gibi bir anadolu takımının, şampiyonlar ligi gruplarından çıkabilmesi oldukça sevindirici. tebrikler. darısı sivasspor ve antalyaspor'un başına.[/FONT]

Abi kura çekildiğinde demiyor muyduk güçler denk,işleri zor diye.Bu ilk de değil,biz de kolay kuralar çektik ama hiç böylesi bir grup performansımızı hatırlamıyorum.
Sarper evet öyle dedik ama mesela Monaco, adamlar geçen sene 180 kilometre hız ile oynuyorlardı bu sene fıs. Leipzig keza öyle, geçen sezon performansları yok. Porto için diyecek fazla bir şey yok zaten.

Galatasaray (5 kez) ve Fenerbahçe'nin (1 kez) ardından Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmayı başaran 3. Türk takımı Beşiktaş oldu.

senol hocayi da takdir etmek lazim

son 2-3 sezon güzel isler yapiyor

ondan önce de bursa ile kupa finali oynadi, tsle sampi oldu

Bu arada Tudor mac analizini de yapmistir muhtemelen. Besiktas macina da kantatsiz ileride eren gomis ikilisiyle cikacagini dusunuyorum.

Valla adamlar lakir lakir oynadi kazandilar grupu. Turkiye liginde boyle oynayamiyorlar kimse anlamiyor bunu

O normal zatende bizde tudorla tam tersini yaşıyoruz maçın derecesi arttıkça daha kötü oynuyoruz cl de tudorla maça çıksak olacakları düşünemiyorum

1 tur geçseler en geç çeyrekte elenecekler o belli olan bir şey de,bari 2. olarak çıksalardı.O zaman bu kadar önemli olmazdı bizim için,tarihlerinde ilk kez çıktılar diye makarası bile dönerdi hatta.
Hak veriyorum ama fazla içerlediğini düşünüyorum. Dur bakalım ikinci turda ne olacak, zor rakip gelse bir türlü, grup ikincilerinin arasından nispeten kolay bir takım gelse bir türlü. Her iki ihtimalde rezil olma potansiyeli var. Grup birincisi olmaları nispeten kolay bir rakibe karşı beklentileri yüksek tutar.

Son düzenleme:
1 2 tane kuş ortalığı karıştırmaya çalışıyor.

A Grubu:
Basel/CSKA

B Grubu:
Bayern Münih

C Grubu
Roma/atletico/chelsea

D Grubu
Juventus

E Grubu
Liverpool/Sevilla/S.Moskova

F Grubu
Schachtar/Napoli

H Grubu
Real

A Grubu, E Grubu‘ndan sevilla/spartak ve F Grubu‘dan Schachtar gelmesin gerisi bu tinercileri diri diri dograr!

Hadi lan sevilla, yen liverpoolu da al altina. Sen de ikinci ol liverpool. Ayrica napoli mutlaka kazanmali

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Yiğidi öldür ama hakkını ver diye bir sözümüz var bizim. Helal olsun laga luga yapmaya gerek yok. Biz kendimize bakalım.

Sarper evet öyle dedik ama mesela Monaco, adamlar geçen sene 180 kilometre hız ile oynuyorlardı bu sene fıs. Leipzig keza öyle, geçen sezon performansları yok. Porto için diyecek fazla bir şey yok zaten.

Ne kadar fıs olurlarsa olsunlar,Monaco her zaman Monaco'dur Porto da Porto.Deplasmanda ikisini de yendiler,içerde de 1 puan aldılar.Bu ikisinden 4'er puan alıp grubu ikisinin de önünde tamamlamak büyük başarı bir Türk takımı için.Kendimizi kandırmayalım,şu performansı biz göstersek yıkılıyordu şimdi burası.

adamlar 114 yıllık tarihlerinde ilk defa cl grubundan çıkıyor biliyorsunuz değil mi ?Hala çok büyük iş başardılar falan yazmanız komik kaçıyor

Geri
Üst Alt