Sinan Bilgin
Cezalı
- 30 Aralık 2010
- 25.064
- 5.014
- 1.588
Sana ne ? Isine bak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avrupa'nın kalburüstü takımları hariç diğerleri rezil durumdalar, Porto ve Monaco'nun sadece ismi kalmış. 2 senedir CL'de olup baba takımla oynamadan elensin istemediğimi belirtmiştim kura çekiminden sonra bakalım kiminle eşleşecekler..
Anladım, evet bir ilk ama bu kadar içerleyecek bir şey olmadığını düşünüyorum. Eski sistem olsa, şu sadece grup liderinin çıktığı sistem, belki koyardı ama gruptan iki takımın çıktığı bir sistemde tek önemi grup ikincilerinin içinde nispeten daha kolay rakipler olması.
Ama aynı zamanda bu durum ilginç bir hal alabilir. Gruplarını birinci bitirip, nispeten kolay bir grup ikincisine elenmeleri gülünç olurdu doğrusu.
Niye bu kadar kafaya takıyorsun bu durumu ki. Illa herşeyin ilkini biz yaşayacağız diye birşey yok.
sent via GSC
Sarper evet öyle dedik ama mesela Monaco, adamlar geçen sene 180 kilometre hız ile oynuyorlardı bu sene fıs. Leipzig keza öyle, geçen sezon performansları yok. Porto için diyecek fazla bir şey yok zaten.Abi kura çekildiğinde demiyor muyduk güçler denk,işleri zor diye.Bu ilk de değil,biz de kolay kuralar çektik ama hiç böylesi bir grup performansımızı hatırlamıyorum.
Valla adamlar lakir lakir oynadi kazandilar grupu. Turkiye liginde boyle oynayamiyorlar kimse anlamiyor bunu
Hak veriyorum ama fazla içerlediğini düşünüyorum. Dur bakalım ikinci turda ne olacak, zor rakip gelse bir türlü, grup ikincilerinin arasından nispeten kolay bir takım gelse bir türlü. Her iki ihtimalde rezil olma potansiyeli var. Grup birincisi olmaları nispeten kolay bir rakibe karşı beklentileri yüksek tutar.1 tur geçseler en geç çeyrekte elenecekler o belli olan bir şey de,bari 2. olarak çıksalardı.O zaman bu kadar önemli olmazdı bizim için,tarihlerinde ilk kez çıktılar diye makarası bile dönerdi hatta.
Sarper evet öyle dedik ama mesela Monaco, adamlar geçen sene 180 kilometre hız ile oynuyorlardı bu sene fıs. Leipzig keza öyle, geçen sezon performansları yok. Porto için diyecek fazla bir şey yok zaten.
Şimdi Beşiktaş düşünsünBu arada Tudor mac analizini de yapmistir muhtemelen. Besiktas macina da kantatsiz ileride eren gomis ikilisiyle cikacagini dusunuyorum.