17/18 G Grubu M:5 | Beşiktaş 1-1 Porto | MS | 21 Kasım | TRT 1

Adamlar birinci olarak çıktı büyük başarı. Küçümsemek gereksiz ki kolay bi gurup değildi. Bunda en büyük pay şenol hocadadır bence. Tudor ile bizim takım bu gurupta 0 puanla tamamlar hatta gol bile zor atardık. Ama bu takımı şenol güneşe ver bizde 8-10 puan toplardık.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

En iyi yerli teknik direktör Şenol Hoca klasını konuşturdu resmen grup aşamasında. Tebrik etmek lazım. Galatasaray ve Fenerbahçe gibi çapsızlık yapıp ülke puanını sıfırlamadılar en azından.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

galatasarayın avrupa fatihi ünvanı artık beşiktaşdadır bunu kabullenseniz iyi olur

uefa kupasini ilk kez turkiyeye getiren besiktas degil mi ?

Casper Via A1 cihazimdan Gscimbom mobil uygulamasi ile gönderildi.

Aynen öyle. :)

Normalde başarıdır tebrik edilir ama o kadar sinir bozucu ve ezik bir güruh ki insanın içinden gelmiyor. UEFA kupası-süper kupa işin top noktası, haklısın. Lakin oraya gelene kadar neler var neler. Tarihinde ilk kez 2. tura çıkmış bir kulüp ama sanırsın ŞL'yi aldılar. Allah aşkına bir hatırla en son ŞL'de 2. tura kaldığımızda öyle abartı bir sevinç olmamıştı, gayet olağan gelmişti bana. Hatta niye bu kadar zorlandık diye eleştirmiştik. Başarıyı küçültmek ayrı, başarıyı abartanı yola getirmek ayrı şey.

Galatasaray 6. kez çeyrek finalde! – Fotomaç – 13 Mart 2013

Ortayi bulmak lazim , bu basarilar turkiye icin degil besiktas icin bir ilk . Dolayisiyla ancak bizim seviyemizde basarilar elde ettikleri zaman "gecmis" olurlar , o da nedir , avrupa ligini kazanmak veya en azindan sampiyonlar ligi ceyrek finali oynamak . Fi tarihindeki yari finali saymiyorum , ki o bile sayilabilir

ikinci olarak ismen degilse de performans olarak dusuk durumdaki takimlarin denk geldigi ve maclarin 90% inda mukemmel adil mac yoneten hakemlerin oldugu da unutulmasin , son iki CL grubundaki penalti oranlari turkiye liginden fazladir

buraya kadar tamam . Daha on firin ekmek yemeleri lazim denebilir .

ama sonrasinda da kendimizi komik duruma dusurme sacmaligina giristigimiz yerler var

napoli , benfica , porto , monaco .. bu 4 takim biraz napoli haric , son 20 senede top class takimlardan sonra her zaman uefa siralamasinda yeri olan , ve bilinirligi uluslar arasi futbol piyasasinda yuksek takimlar .

Abi kura çekildiğinde demiyor muyduk güçler denk,işleri zor diye.Bu ilk de değil,biz de kolay kuralar çektik ama hiç böylesi bir grup performansımızı hatırlamıyorum.

monaconun bu kadar diplerde olacagını kimse bimiyodu ya da portoda herkesin kafasına göre oynadıgını..lepzig genç ve cok iyi bi takım ama onlar da tecrübesizliğinin kurbanı oldu.grup performansı diyosun,benden daha tecrübelsini.aç 2002 de barcelona deplasmanında ve ali samiyende oynananan oyuna bak...2 gruptan çıkman gerekiyodu o zamanlar 2.tura çıkman için.Galatasaray 2001de milan gibi milana kök söktürdü deplasmanda.ama hem milan hem de barcelona maçlarında hakem yaktı ve berabere bitti o maçlar.

Son düzenleme:
Bunlar dogru ama cok cok eskide kaldi . O zaman dunya kupasi 3 unculugu ile de ovunelim duralim

bana kalirsa o donemi sampiyonlar ligi basarilari unutuldu gitti . Maksimum ceyrek final yaptik . Final filan oynamadik , ceyrek finali fb de oynadi , biz de tekrar oynadik , bjk de oynarsa vaaaay demem

ama oyle bir hava var ki , herkes madridi istiyor , o ciksa ve eleseler "zaten ligdeki durumu belli" deyip o da kucumsenecek

Bjk'nin bu performansı göstermesine içerlemiyorum,bizim bu kadar zamanda yapamayıp onların yapmasına içerliyorum.Biz herhangi bir dönemde başarmış olsak şimdi bizi takip ediyorlar falan der makara yapardık burada.

bu cok fazla yanlış bi yorum olmuş....Galatasaray tarihini bilmiyomuş gibi davranmışsın...grup 1.cisi olarak çıkmak iyi bi başarı ama bunun zamanına takmak saçma.Galatasaray derwal zamanında o zamanki adıyla şampiyon kulüpler kupasında yani şampiyonlar liginde yarı final oynamış bi takım....bunu 80lerde başarmışlar üstelik.ne grup 1.liğinen söz ediyon abi....george weahlı monacoyu eledik.bugunu bırak 80lerden manyak bi başarı yakalamışız.beşiktaş ya da fenerin daha katetmesi gereken yüzyıllarca yol var.

Son düzenleme:
başarılar hiç bi zaman unutulmaz.beşiktaş bu gruptan çıkmayı haketti o ayrı.gerçekten helal olsun.ama bu ülkede ilklerin alasını Galatasaray yaşattı.beşiktaşla dalga geçebileciğim bişey bile yok.daha çok toylar çünkü.zamanın manchester unitedını eleyip formatı değişen şampiyonlar liginde ilk 8 takım arasına direkt kalmış,yani çeyrek finale oynamış bi Galatasaray var.o kadar çok şey varki...dil dökmeyelim daha fazla.

Biz 2002 ye eski derken 88 lere gidersek ancak kendimize guldururuz . Askeriye degil ki bu rutbe , o esitse zamana bakalim

30 sene evvelki seyler ile savasacaksak , ingilizler 1966 da dunya kupasi aldilar , ne var ki hepi topu 50 sene olmus . Almanlarla brezilyalilara "sizden once biz aldik" desinler

su an bjk nin bu performansi , maksimum 10 senelik bir zaman zarfinda bakilirsa halen bizle fb yi gecmis degil , fb derece olarak 11 puan alii ceyrek final yapti , biz ise 4 kez ust uste katildik , birinde ceyrek final , birinde de 1/16 var

bjk su an burayi egale noktasinda . Bu turda elenirse "basarililardi ama eh iste" denir gecilir , ama turu gecerlerse o zaman problem acikcasi

önceki başarılarla avunan yok.sadece hatırlatmak istedim.herkes kim oldugunu bilmeli.beşiktaşa kısaca helal olsun.tebrik ederim ...ama Galatasaray çok başka bi olay.

ayrıca babel ve tolgay inanılmaz oynuyolar gerçekten.keşke bizde olsalar diyorum.tekrardan tebrikler...ama bu arada 2.turda inşallah artık gerçekten baba bi takım çekerler.

Bjk nin antipatik olan noktasi yonetimi . Stratejilerini su sekilde kurdular ,

tebrik ovgu beklemiyoruz , aksine kafaniza vura vura biat ettirecegiz diyorlar bizle fb ye

su ana dek bu tuttu , 2 sampiyonluk ve bu CL hadiseleri ile , tam bir kirilma donemindeyiz , bir yari final (misal) , bir sampiyonluk daha filan olursa ipleri tamamen bjk ye vermis oluruz diger 2 buyuk olarak

bjk nin avrupa ilerleyisini durdurmak icin mutlaka sampiyon olmaliyiz ya da bjk olmamali

ki bence bu sezon ilk kez lig ikincisinin de rakibini eleyebilecegi bir sistem basliyor

babbel ne olmuş abi öyle adamlar bedavaya aldılar herif 50 milyon euroluk top oynuyor ! bizim feguli onda biri kadar bile performans gösteremedi ! pepe desen adam maicon ve serdarın yaptığının daha fazlasını tek başına yapıyor ! bir cenke bakıyorum bir bizim yıldız adayı sinana ve süper golcümüz erene gece ve gündüz kadar fark var :( adamların kanatları mükemmel işliyor q7 yıllanmış şarap gibi oynuyor ! adamlar birde vidayı devre arası kadroya katarlarsa biz bu senede denayerle menayerle falan havayı alırız :(

Geri
Üst Alt