GSCimbom
17/18 H:1 | Beşiktaş 2-0 Antalyaspor | MS | 13 Ağustos
Uğur İz

17/18 H:1 | Beşiktaş 2-0 Antalyaspor | MS | 13 Ağustos Sayfa 9

Uğur İz ·

Cevap
421
Okunma
25,8K
Sayfa
9/22
Beşiktaş20Antalyaspor13 Ağustos
cidden yazık bu lige yatırım yapıp o kadar adam alıyoruz kim bilir ne oyunlar yapacaklar üstümüze sırf bu yüzden arda gelsin istiyorum rıdvan bile eleştirirken yumuşatacak ardanın bir ağırlığı var sevmesem de

Ne dedim caner ve kü7 nin saçma salak ortaları çok gol attırır bunlara yine, adamlar maç boyu 20 orta yapıyor 2 tanesi kafaya gelince iyi orta yapıyor oluyorlar pehh

Golden önce faulün rezilliği mi desem, +4 oynatması mı desem? Bilemedim. Değişen hiçbir şey yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gözlerimi yaşarttınız Mehmet bey.

İyi forumlar.

Sneijder'in futbolculuğuna ve futbol zekasına her fırsatta hayranlığımı belirttim Erman bey... Ha geçen seneden beri gitmesi gerektiğini düşünüyorum/söylüyorum, bunun sebebi daha önce uzun uzun yazdığım maliyet-kulübün hedefi-yeniden yapılanma vs gibi başlıklardı.

Ha Ndiaye'ye o kadar para saçılan bir ortamda Sneijder'in maliyeti mi problemdi ? Tabiki değildi, şu takımda olması gerekiyordu ama iki yanlıştan bir doğru da çıkmıyor malesef.

İyi forumlar. Shadow of mordor iyidir iyi, oyna :D

cidden yazık bu lige yatırım yapıp o kadar adam alıyoruz kim bilir ne oyunlar yapacaklar üstümüze sırf bu yüzden arda gelsin istiyorum rıdvan bile eleştirirken yumuşatacak ardanın bir ağırlığı var sevmesem de

Teoride mantıklı ama pratikte olmaz gibi duruyor,Arda'nın ağırlığının büyük bölümü rüzgarı arkasına almasından kaynaklı.E bizde halihazırda iktidarla arası iyi bir yönetim var ama hiç faydasını göremiyoruz.Arda da gelse bir şey değişeceğini sanmam o açıdan.Bunu değiştirebilecek tek isim Fatih Terim iyisiyle kötüsüyle.

Çok kötü ve zevksiz maç. Cüneyt'in olduğu zevkli bir maç hatırlamıyorum zaten.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bjkye cıkmayan kartlar,olmayan faul ve abuk subuk bi gol.midem bulanıyo artık.1,5 senede fenerbahceyi geçtiler balda.

Geri
Üst Alt