Burak KARATAŞ1
Kırmızı Üye
- 19 Temmuz 2017
- 1.091
- 0
- 336
benim anlamadıgm uefa bu hakemleri izlemiyormu nasıl oluyorda bu çakırı hala uefada mac veriyorlar
İzliyorlar ama nereleriyle diye sormak lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benim anlamadıgm uefa bu hakemleri izlemiyormu nasıl oluyorda bu çakırı hala uefada mac veriyorlar
Sarper şu Beşiktaş'a her laf attığımızda savunma allah aşkına.
BJK rezilliktir, pisliktir, tinerdir
Yönetime niye tepki göstermesin,birtakım şeylerden ödün verip tepki göstersinler o zaman.Ancak Dursun gidip de TFF'ye hiçbir şey diyemez.Kankası hepsi çünkü.
İşin kötü tarafı bugün herkes Bjk nin kazanacağını biliyordu. Yarın ise ben bizim takım ne yapar hiç kestiremiyorum. Yenilirse de şaşırmam. İyi futbol oynayıp kazanırsa da şaşırmam. Daha biz kendi takımımızın ne yapacağını bilmiyoruz.
ASUS_T00J cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bize karşı arenada bile aslan kesilen hakemler seyircisiz maçta bile tinercilerin lehine böyle bariz hatalar yapıyosa ben bunun altında art niyet ararım.Tape mape ne varsa çkarsınlar 2 senedir bunlar lig tarihinde görülmedik derece kollanıyo birinin artık dur demesi lazım şuna
Senin de maçını Mete Kalkavan, Cüneyt Çakır böyle yöneteceğinin garantisini versin sen de emin olursun
Benim soyledigim su, bazen macin daha 70. dakikasi gakem bariz dogruyor, bizdeki bir grup taraftar hakeme tepki gosterecegine basliyor yonetime protestoye, bazi oyunculari yuhlamaya
Hakem de basladigi isi rahat rahat bitiriyor
İzledim. Hakemler katkı sağladı ama objektif olursak katkı sağlamasaydı da biz şampiyon olamazdık. Geçen sene doğru düzgün futbol oynamadık. Bireysel çabalarla yarışta kalmaya çalıştık. Fener zaten olamazdı. Bir ihtimal başakşehir ama onlar da kollandı hakemler tarafından. Yani bence geçen sene beşiktaş sadece hakemler ile şampiyon olmadı. Futbol olarak da en çok hak eden 2 takımdan biriydi.sen geçen sezon bjkyi izledin mi? izlediysen o bjk hakemler sayesinde şampiyon oldu,şu maçta da artık pokunu çıkardılar hakem olayının.şenol güneşmiş peh
Her demişsin de ben ne zaman savundum ki?
Bjk öyle de penaltıları bunla bağdaştırmanın bir anlamı yok.Bu tamamen siyasetin futbola girmesinin eseri.Benim de sana sitemim,siyasi düşüncenden/yöneliminden dolayı siyasetin futbola dibine kadar girdiğini inkar etme lütfen.
Biri çetele tutsun şimdiden. Sonra ligin sonlarına doğru hakem hatası olmadı lehimize diyolar.
İzledim. Hakemler katkı sağladı ama objektif olursak katkı sağlamasaydı da biz şampiyon olamazdık. Geçen sene doğru düzgün futbol oynamadık. Bireysel çabalarla yarışta kalmaya çalıştık. Fener zaten olamazdı. Bir ihtimal başakşehir ama onlar da kollandı hakemler tarafından. Yani bence geçen sene beşiktaş sadece hakemler ile şampiyon olmadı. Futbol olarak da en çok hak eden 2 takımdan biriydi.
ASUS_T00J cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi