17/18 H:1 | Beşiktaş 2-0 Antalyaspor | MS | 13 Ağustos

Sarper şu Beşiktaş'a her laf attığımızda savunma allah aşkına.

BJK rezilliktir, pisliktir, tinerdir

Her demişsin de ben ne zaman savundum ki?

Bjk öyle de penaltıları bunla bağdaştırmanın bir anlamı yok.Bu tamamen siyasetin futbola girmesinin eseri.Benim de sana sitemim,siyasi düşüncenden/yöneliminden dolayı siyasetin futbola dibine kadar girdiğini inkar etme lütfen.

Bize karşı arenada bile aslan kesilen hakemler seyircisiz maçta bile tinercilerin lehine böyle bariz hatalar yapıyosa ben bunun altında art niyet ararım.Tape mape ne varsa çkarsınlar 2 senedir bunlar lig tarihinde görülmedik derece kollanıyo birinin artık dur demesi lazım şuna

Les gibi oynayan beşiktaş hakemle 3 puan aldı. Galatasaray ve fenerbahçe beraber hareket etmeli ortak açıklama yapılmalı. Geçen sezon bizim de fenerin de çok hakki yendi. Beşiktaşa karşı cephe olmazsa bireysel tepkilerle karşılık bulmaz.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yönetime niye tepki göstermesin,birtakım şeylerden ödün verip tepki göstersinler o zaman.Ancak Dursun gidip de TFF'ye hiçbir şey diyemez.Kankası hepsi çünkü.

Benim soyledigim su, bazen macin daha 70. dakikasi gakem bariz dogruyor, bizdeki bir grup taraftar hakeme tepki gosterecegine basliyor yonetime protestoye, bazi oyunculari yuhlamaya
Hakem de basladigi isi rahat rahat bitiriyor

İşin kötü tarafı bugün herkes Bjk nin kazanacağını biliyordu. Yarın ise ben bizim takım ne yapar hiç kestiremiyorum. Yenilirse de şaşırmam. İyi futbol oynayıp kazanırsa da şaşırmam. Daha biz kendi takımımızın ne yapacağını bilmiyoruz.

ASUS_T00J cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Senin de maçını Mete Kalkavan, Cüneyt Çakır böyle yöneteceğinin garantisini versin sen de emin olursun

Bu lige video uygulaması şart zaten top oynandığı yok paso oyun duruyo zaten bari cenk gibiler ekranda gözükür birazcık utanır ne mal oldukları görülür

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biri çetele tutsun şimdiden. Sonra ligin sonlarına doğru hakem hatası olmadı lehimize diyolar.

Bize karşı arenada bile aslan kesilen hakemler seyircisiz maçta bile tinercilerin lehine böyle bariz hatalar yapıyosa ben bunun altında art niyet ararım.Tape mape ne varsa çkarsınlar 2 senedir bunlar lig tarihinde görülmedik derece kollanıyo birinin artık dur demesi lazım şuna

bildiğin hakem şikesi var geçen sezondan beri

Persi‏ @atavratpersie 6 Ağu

Mete Kalkavan, Cüneyt Çakır, Ali Palabıyık gibi eskikler dönerse beşiktaş taş gibi takım olur.

1 hafta önce atmış adam tweeti.

Benim soyledigim su, bazen macin daha 70. dakikasi gakem bariz dogruyor, bizdeki bir grup taraftar hakeme tepki gosterecegine basliyor yonetime protestoye, bazi oyunculari yuhlamaya
Hakem de basladigi isi rahat rahat bitiriyor

Yönetimin bir etkinliği olsa zaten hakemler doğrayamaz bu kadar alenen,demek ki yönetim 'kağıttan kaplan' sadece.

Cüneyt Çakır[FONT=&quot]: "Tabiki de üzmeyiz."

[/FONT]
DHIslZEWsAMh8r9.jpg

sen geçen sezon bjkyi izledin mi? izlediysen o bjk hakemler sayesinde şampiyon oldu,şu maçta da artık pokunu çıkardılar hakem olayının.şenol güneşmiş peh
İzledim. Hakemler katkı sağladı ama objektif olursak katkı sağlamasaydı da biz şampiyon olamazdık. Geçen sene doğru düzgün futbol oynamadık. Bireysel çabalarla yarışta kalmaya çalıştık. Fener zaten olamazdı. Bir ihtimal başakşehir ama onlar da kollandı hakemler tarafından. Yani bence geçen sene beşiktaş sadece hakemler ile şampiyon olmadı. Futbol olarak da en çok hak eden 2 takımdan biriydi.

Her demişsin de ben ne zaman savundum ki?

Bjk öyle de penaltıları bunla bağdaştırmanın bir anlamı yok.Bu tamamen siyasetin futbola girmesinin eseri.Benim de sana sitemim,siyasi düşüncenden/yöneliminden dolayı siyasetin futbola dibine kadar girdiğini inkar etme lütfen.

Siyasetine bjksine de...

Devamlı Bjk üzerinden konuyu başka yere çekmenin lüzumu yok. BJK bu penaltılardan bağımsız bir pislik yuvası. Ona siyaset destek veriyorsa onlar da pisliğe destek veriyorlardır

man. utd maçında kırmızı kart

DHImOI9XgAAt6r5.jpg

beşiktaş maçında devam!!!!!!

DHImOdeXkAEExx6.jpg

İzledim. Hakemler katkı sağladı ama objektif olursak katkı sağlamasaydı da biz şampiyon olamazdık. Geçen sene doğru düzgün futbol oynamadık. Bireysel çabalarla yarışta kalmaya çalıştık. Fener zaten olamazdı. Bir ihtimal başakşehir ama onlar da kollandı hakemler tarafından. Yani bence geçen sene beşiktaş sadece hakemler ile şampiyon olmadı. Futbol olarak da en çok hak eden 2 takımdan biriydi.

geçen sezon bizim 13 penaltımız verilmedi.o 13 penaltı bizi yarışa sokar,lider de yapardı.yani o kötü halimizle bile şampiyon olacak noktada idik,hakemler canımızı yakmasa.basakşehire gelince basaksehir gecen sene 2 kere kollanıldıysa beşiktaş 10 katı kollanılmıştır.

başka da diyecek bişey yok.

Geri
Üst Alt