17/18 H:10 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 29 Ekim

Kadro A

Muslera

Mariano Maicon Serdar Linnes
Fernando Tolga*
Feghouli Ndiaye Rodriguez
Gomis

*Merkezde Tolga soru isareti.

Kadro B

Muslera

Fernando Selcuk
Feghouli Ndiaye Rodriguez
Gomis

Kadro C

Muslera

Selcuk Fernando Tolga
Feghouli Gomis *Ndiaye

*Hiz ve dribling ozellikleri iyi oldugu icin Ndiaye kanatta iyi performans gosterebilir. Tek sikintisi solak olmamasi

Son düzenleme:
DM40A5MXcAE3RVh.jpg

tolga - fernando orta sahasi fena olmaz

önde de ndiaye

ikinci yarida da selçuk oyuna girer

Fernando sinirda.Basaksehir macinda lazim bize.Bu macta sari gorse iyi olur.

---------Muslera

Mariano-Maicon-Aziz-Linne

-----Fernando-Tolga

Feghouli---Badou--Garry

-----------Gomis

linnesi oynatmayacak bu karabük dükü.lato oynar yine tudorun zevcesi.

Lato 2 defa mı 3 defa mı ne kanat değiştireceğim diye berbat toplar attı sağ kanata. Yapamıyorsun işte ne diye deniyorsun.

Hatta topun biri dışarı çıktı oyuncunun gerisine attığı için. Kesinlikle Linnes oynamalı. 17 maç oynayınca kontratı uzuyordu Lato nun yanlış hatırlamıyorsam.

Aynı pisliği Hamza Umut da yapmıştı oynata oynata kontratının uzamasını sağlamıştı dümbük. Umarım aynı saçmalığı Tudor da yapmaz.

Net bir şekilde yetersiz Lato. Atıyorum Sabri bunun kadar orta açsa 2-3 asist yapmıştı çoktan.

sent via GSC

Lato 2 defa mı 3 defa mı ne kanat değiştireceğim diye berbat toplar attı sağ kanata. Yapamıyorsun işte ne diye deniyorsun.

Hatta topun biri dışarı çıktı oyuncunun gerisine attığı için. Kesinlikle Linnes oynamalı. 17 maç oynayınca kontratı uzuyordu Lato nun yanlış hatırlamıyorsam.

Aynı pisliği Hamza Umut da yapmıştı oynata oynata kontratının uzamasını sağlamıştı dümbük. Umarım aynı saçmalığı Tudor da yapmaz.

Net bir şekilde yetersiz Lato. Atıyorum Sabri bunun kadar orta açsa 2-3 asist yapmıştı çoktan.

sent via GSC

Abarttın sanki

Bir tane büyük mac yenmisligi yok dicem, onu gectim, büyük macta büyük futbol oynatmisligi yok. Bu mac benim icin referans olacak Tudorla olurmu bu is olmazmi diye.

linnes-Garry ile abdulkadiri durduracağımız müsabaka olur umarım

Ndiaye 10 numarada başlarsa kesinlikle skora etki edecektir

Ts ve Gençlerden 6 puandan azına kabul değilim ikiside çok dağınık ve vasat ekipler 29 puanla Başak maçına çıkmalıyız,Başak-Alanya-Beşiktaş en zor serimiz olacak buradan 4 veya 5 puan çekeceğimizi düşünüyorum
Ts-3
Gb-3
Bşk-1
Alanya-3
Bjk- 3 ihtimalli(ölüm kalım maçlarına dönüşecek)

Son düzenleme:
İddaa şampiyonluk oranları değişti

Galatasaray: 1.60>1.60
Beşiktaş: 3.50>4.00
Fenerbahçe: 5.50>5.25
Başakşehir: 6.50>6.25

3'lü müçlü aptallığı yapmadan basıp geçelim normal oyunumuzla dağıtırız

Geri
Üst Alt