17/18 H:10 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 29 Ekim

Linnes oynarsa kazaniriz.
Badou'dan 1 gol 1 de asist bekliyorum
Goller
17' Badou
58'Feghouli
Ms 0_2

Bugün alınan skorlardan sonra bu maçın önemi bir kat daha artmıştır. Tudor hiç macera arama bizim canımızı sıkma;

lbO7vX.jpg

Muslera Mariano Maicon Denayer Linnes Fernando Selçuk Feghouli Ndiaye Rodriguez Gomis

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selcuk'u sahada goruruz umarim.
Ciddi manada 8 numaraya ihtiyacimiz var.Takim top tutamiyor.
Sonradan girdiği bir maçta biraz eli ayağı düzgün top oynadı diye Selçuk'a güvenilmez. Ha Tudor büyük ihtimal oynatacak gibi görünüyor lakin bence büyük bir hata olur. Umarım bunun bedelini ağır ödemeyiz.

Ayrıca takım isterse ayağında top tutar. Bunu yapabilecek kaliteye sahip bir kadromuz var. 10 tane yeni transfer yaptık takımı komple yeniledik. Takım top tutamıyor demek yönetim ve Tudor'un defolup gitmesi gerekiyor demektir. Yani o kadar transfer yapıp geldiğimiz noktada Selçuk denen ziyandan medet umuyor hale geldiysek şampiyonluk için boşuna ümit beslemeyelim.

Sonradan girdiği bir maçta biraz eli ayağı düzgün top oynadı diye Selçuk'a güvenilmez. Ha Tudor büyük ihtimal oynatacak gibi görünüyor lakin bence büyük bir hata olur. Umarım bunun bedelini ağır ödemeyiz.

Ayrıca takım isterse ayağında top tutar. Bunu yapabilecek kaliteye sahip bir kadromuz var. 10 tane yeni transfer yaptık takımı komple yeniledik. Takım top tutamıyor demek yönetim ve Tudor'un defolup gitmesi gerekiyor demektir. Yani o kadar transfer yapıp geldiğimiz noktada Selçuk denen ziyandan medet umuyor hale geldiysek şampiyonluk için boşuna ümit beslemeyelim.
Badouyu ilk ciktigi mactaki gibi(hertha berlin) kullansak problem kalmayacak ortada ama kullanamiyoruz neden bilmiyorum.

Badouyu ilk ciktigi mactaki gibi(hertha berlin) kullansak problem kalmayacak ortada ama kullanamiyoruz neden bilmiyorum.

Bu maç iyi bir fırsat kendisi için bakalım nasıl oynayacak 10 numarada. Gol veya asist zamanı geldi artık.

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kazanmamız lazım.. Bizim yarın bu maçı almamız lazım.. 3 puanı koparmamız lazım..

12e153d36b8476b76544f00ecc5a0978.jpg

Alnitak Alnilam Mintaka

muslera
mariano-maicon-serdar-linnes
selçuk-fernando
feghouli-ndiaye-rodrigues
gomis

koy bu takımı sahaya al 3 puanı. fantezi ararsa tudor yeniliriz.

fener maçında da böyle iddialı yorumlar atmışlardı full stadın önünde gol bile atamadık
bu maçta yine o tayfa sahneye çıkmış. puan kaybı olursa burda olun ağzınıza şu aletle vuracağım .

fener karsisindaki cenabetligimiz malum. Heriflere 4 mactir gol bile atamiyoruz. Trabzon ile fener bir mi

Bugune kadar cogu macta iyi oynadik, rakibe cok az pozisyon verdigimiz maclar oldu ama artik yavas yavas ust seviye futbolu oynamamiz lazim, ben bazi oyunculardan daha cok seyler bekliyorum, isim vermek gerekirse, Feghouli, Belhanda ve Badou, bu oyuncular ofansif daha fazla katki vermeleri lazim, skora daha fazla katki yapmalari lazim, cogu macta herkes Gomis'e bakti, Gomis'e top gelsin atsin, topu Gomis'e at birseyler yapsin, oda bir yere kadar, kanat oyunculari daha fazla pozisyon yaratmalari lazim, daha fazla kanat organizasyonlari gormek istiyorum.

Buyuk mac olarak ilk ciddi test Fener maciydi, oda hayal kirikligiydi, ikinci test yarin, ondan sonra basaksehir ve besiktas maclari var.

Umarim iyi bir futbol ile 3 puani aliriz.

Fener maçı çok ekstrem durumlar yaşandı. İlk 15 dakika da tempo üst düzeydeyken 3 pozisyon yakaladık ama sonrasında cüneyt çakırın anında sarı kartları gösterip avantaj yerine fauller vermesi oyun temposunu aşağıya çekti. Tribünlerdeki gerginlik sahaya da yansıdı hakem iyice gerince maç kontrolden çıktı. Bu yönden trabzon deplasmanı çok iyi olacaktır en azından 0 ses takımın gerginlik seviyesini arttıran bir stad olmayacak takım normal topunu oynarsa trabzonu parçalarız. Geri hattı en zayıf takımlardan biri eğer ki erken gol gelirse çok farklı bir maç izleriz.

Bu tarz maclari en son kazandigimiz sampiyonluktan bu yana oynayamiyoruz bu bir dezavantaj

Ne yazik ki psikolojik bir baski olacak takimin üstünde

Geri
Üst Alt