Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.656
- 109.483
- 4.878
Linnes oynarsa kazaniriz.
Badou'dan 1 gol 1 de asist bekliyorum
Goller
17' Badou
58'Feghouli
Ms 0_2
Badou'dan 1 gol 1 de asist bekliyorum
Goller
17' Badou
58'Feghouli
Ms 0_2
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selcuk'u sahada goruruz umarim.Bugün alınan skorlardan sonra bu maçın önemi bir kat daha artmıştır. Tudor hiç macera arama bizim canımızı sıkma;
![]()
Sonradan girdiği bir maçta biraz eli ayağı düzgün top oynadı diye Selçuk'a güvenilmez. Ha Tudor büyük ihtimal oynatacak gibi görünüyor lakin bence büyük bir hata olur. Umarım bunun bedelini ağır ödemeyiz.Selcuk'u sahada goruruz umarim.
Ciddi manada 8 numaraya ihtiyacimiz var.Takim top tutamiyor.
Badouyu ilk ciktigi mactaki gibi(hertha berlin) kullansak problem kalmayacak ortada ama kullanamiyoruz neden bilmiyorum.Sonradan girdiği bir maçta biraz eli ayağı düzgün top oynadı diye Selçuk'a güvenilmez. Ha Tudor büyük ihtimal oynatacak gibi görünüyor lakin bence büyük bir hata olur. Umarım bunun bedelini ağır ödemeyiz.
Ayrıca takım isterse ayağında top tutar. Bunu yapabilecek kaliteye sahip bir kadromuz var. 10 tane yeni transfer yaptık takımı komple yeniledik. Takım top tutamıyor demek yönetim ve Tudor'un defolup gitmesi gerekiyor demektir. Yani o kadar transfer yapıp geldiğimiz noktada Selçuk denen ziyandan medet umuyor hale geldiysek şampiyonluk için boşuna ümit beslemeyelim.
Badouyu ilk ciktigi mactaki gibi(hertha berlin) kullansak problem kalmayacak ortada ama kullanamiyoruz neden bilmiyorum.
Kazanmamız lazım.. Bizim yarın bu maçı almamız lazım.. 3 puanı koparmamız lazım..
![]()
Alnitak Alnilam Mintaka

Yine,yeni,yeniden kusura bakma kank.
![]()
fener maçında da böyle iddialı yorumlar atmışlardı full stadın önünde gol bile atamadık
bu maçta yine o tayfa sahneye çıkmış. puan kaybı olursa burda olun ağzınıza şu aletle vuracağım .