17/18 H:11 | Galatasaray 5-1 Gençlerbirliği | MS | 3 Kasım

Aslında yapmak istediği işte sıkıntı yokta oynattığı kişi o işi beceremiyor

Çift kanat oynamayı da istemiyor

Devre arası Deniz,Emre tarzı adamlar için uğraşılacağına sol tarafa adam gibi birini alsınlar

photonews_10572409-159.jpg

Ben çift forvet istiyorum Arkadaş, bu tek forvet olayı bana göre değil. Tabi forvet lazım o ayrı

Bu adam mümkn değil iki kanat oyuncusuyla oynamaz. Kafa yapısı belli oldu bu herif ortasahacı, korkak defansif oyun hastası. Hem selçuk hem tolga oynarsa yine kısır bir futbol izlicez, atan kazanır bir maç olur.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yakında böyle çıkabilir.

Mariano__Maicon__Denayer__Serdar_Linnes
__________________Fernando
___________Badou__Selcuk__Tolga
________
__________________Gomis

1 santrafor var kadroda
Nasıl çift forvet çıkacağın?!
Zaten tolgayı hep forvet gibi oynatıyor kanat boş kalıyor koysun o zmm forvet arkası ve kanat olarak yasini. İdeal bir kadro değil ama bana göre son zamanda önde çoğalmakta zorlanıyoruz.
Ama dediğim gibi forvet almamız lazım..

Son düzenleme:
Baskılı oyun oynayacağımız ama gençlerin kontra ataklarıyla ter dökeceğimiz ve çok zevkli bir oyun sonunda tek farklı galibiyeti alacağımız kuşları kudurtacak bir maç olacak. Ss alın yarın hesap sorun.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Son düzenleme:
Bakalım kaç seyirci gelecek.

sent via GSC

Bu hafta hem cüneyt çakır hem de halis özkahya Avrupa da ki mücadelelerde kritik hatalar yaptılar bu adamlar bir de arka arkaya bizim fener ve trabzon maçlarını yönettiler. Biri tottenham offside görmeyip skoru ele geçirmesini sağladı diğeri de penaltı + kırmızı kart'lık çizgiden elle çıkan pozisyon da devam kararı verdiler. Hem ülkemiz de hem avrupa da eyyam yapmaya devam ediyorlar umarım bir an önce video hakem sistemi gelir yoksa bu ülkede beşiktaş, fener rakibimiz olamayacakken işe ortak etmeye çalışıyorlar bu oyunu bozarsa taraftar bozacak bugün arena da her hakem kararına sitem edilmesi lazım biraz da biz baskı altına alalım.

bu maçta puan kaybı yaşanmaması gerek. geçen hafta neyse dedim ama bu sefer kritik deplasmanlara rahat çıkmalıyız

Geri
Üst Alt