17/18 H:11 | Galatasaray 5-1 Gençlerbirliği | MS | 3 Kasım

Feghouli varsa Rodrigues yok. Rodrigues varsa Feghouli yok. Artık gıcık olmaya başladım. Yasin-Rodrigues çık ulen! Hatta Sinan'ı sahte forvet oynatıp Fernando ile Belhanda'yı ortada oynat. Başlayacağım defansif kadroya. Tolga ve Selçuk geçen yıl birlikte nasıl oynayamadı, gördük. Feghouli cezalı olmasa Rodrigues attığı gole rağmen yedek kalacaktı.

HTC 10

Aile toplantısına gitmeyeceğim; kazanırsak maç sonunda katılacağım. Bakalım değecek mi!

Ya küfür edecem ama

Nando
Mariano Maicon Serdar LINNES
Fernando
Gary Belhanda Tolga YASIN
Gomis

bukadar mi zor

Aklın yolu bir.Normalde çıkması gereken kadro budur.

Ama bu çapsız tolgayı sola atıp , bitik kaptan bozuntusunu ilk 11 oynatacakdır.

Tudorun şu takımda kaldığı her dakika biz şampiyonlukdan uzaklaşıyoruz.

Olumsuz bir skor bekliyorum. Tudora zerre guvenim kalmadı.

2-0 alırız. hakem faciası olmaz ise son iki hafta oldugu gibi.

eğer yine rezil yönetim görürsek o taraftar o hakemin başına yıkmalı stadı.

Futbol Arena

Galatasaray'ın derbideki cezası nedeniyle Gençlerbirliği maçına giremeyecek olan 10 bin kombine sahibinin 3 bini kombinelerini devretti.

Hmm
demek ki aslolan gsaray degilmis..

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tolga sakatlıktan çıktıktan sonra fiziksel olarak berbat durumda,trabzonda yediğimiz golde resmen rolanti şekilde geri dönüyordu. Fiziksel olarak öne çıkan oyuncunun fiziği düşük durumdayken oynatmak çok saçma bana kalırsa,takıma zarar veriyor bu haliyle. O yüzden tolga oynamamalı iyi duruma gelene kadar,oynayacaksa da sol kanatta kesinlikle oynamamalı.

Tolga sakatlıktan çıktıktan sonra fiziksel olarak berbat durumda,trabzonda yediğimiz golde resmen rolanti şekilde geri dönüyordu. Fiziksel olarak öne çıkan oyuncunun fiziği düşük durumdayken oynatmak çok saçma bana kalırsa,takıma zarar veriyor bu haliyle. O yüzden tolga oynamamalı iyi duruma gelene kadar,oynayacaksa da sol kanatta kesinlikle oynamamalı.
Yalnız Tolga yı bu haliyle oynatması çok saçma ve bu konuda Tudor kendi kendiyle çelişiyor. Feghouli yi kaç hafta oynatmadı daha hazır değil diye. Tolga sakatlıktan çıktı onun da hazır olmadığı bes belli ama onu hemen oynattı.

Şu herifi sol kanat oynatmasın artık bıktım ya kanatsız oyundan.

sent via GSC

ayağına beton döküp akdenizin derin sularına sallamasınlar seni.

Galatasaray konusunda çok hassas olduğumu biliyorlar ve saygılılar ve de kötü sezonların berbat maçlarını bile izlediğimi bildikleri için ses etmiyorlar :)

Maç sonunda ekmek yerim çıkar giderim ne olacak abi :asd22:

Hedef adam Maicon. Kesin sarı gösterecek hakem. Haftaya Adebayoru tutabilecek tek adam çünkü.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar buraya yazılır mı bilmiyorum ama, doğu üst 1 adet bilet devredeceğim çok çok uygun şekilde ilgilenen varsa yazabilir bana.

ahmet sivriyi forvete koysun tudor cok manyak bi forvet geliyo

Geri
Üst Alt