17/18 H:11 | Galatasaray 5-1 Gençlerbirliği | MS | 3 Kasım

Bu takimin sorunu hep soyledim yine soyluyorum Tudor. Dogru oyuncular ile ama sacma sapan bir taktik ile oynuyor. Elimizdeki kadro ligin tartismasiz acik ara en iyi kadrosu. Iyi bir hoca ile butun maclari kazanacak kadar kaliteli. Haftaya basaksehir yener bizi keza besiktasta. Kotu takimlara karsi kotu taktik cok goze batmiyor cunku kaliteli oyuncular bir sekilde cikip isi bitiriyor. Ayni tas ayni hamam devam ederiz buyuk maclarda.

Skor dışında pek olumlu bişey olmadı ilk yarıda

#yönetimistifa
#dursunözbekistifa

İğrenç oynuyoruz yine.

Bu takım nasıl bu kadar geriye gitti anlamlandıramıyorum.

Şu rakibe karşı iki düzgün atak geliştiremedik.

Bu Tudor neden bu kadar aptalca birşeyde ısrar ediyor akıl alır gibi değil. Rezil oyuna rağmen 2-0... Önümüzdeki hafta da böyle çık bak bakalım ne yapıyorlar...

2-0 öndeyiz ancak ortada keyif veren bir futbol yok.Haftaya Başak'a yeniliriz.

Lan Başak ve Beşiktaşa pozisyon vermeden yenen sıkışık bir takıma 50 pozisyonmu bekliyorsunuz biraz takip edin futbolu müthiş oynuyoruz diyemem ancak yetecek kadar oynuyoruz

Golü attıktan 22. 23. dakikaya kadar top bizde hiç durmadı neredeyse,çok atak yedik.Aldığımız bütün topları da kaybettik.Onun dışında ortada geçen bir maç,kalite farkıyla 2 gol bulduk.

Formation çok çok kötü.Oyuncularımızdan tam randıman alamıyoruz.Belhanda Gomis Garry- çok daha fazlasını yapabilir.Vasat bir oyun oldu.Hocaya rağmen 2-0

Şu dizilişle savunma topu çıkaramıyor, Fernando da kayboluyor. Eski sisteme dönülürse ikinci devre 1-2 gol daha atarız.

Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk

Başakşehir bu oyun ve dizilişle 4’lük yapar bizi. Bu arkadaş bu maç iyi oynadığımızı zannedip ona da ayni dizilişle çıkar şimdi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

oynanan oyundan ben tatmin olmadım. kimse çift forvet de demesin mümkünse eren ne yaptı sahada yoklara oynuyor adam gomis tek başına resmen forvette. erenin iş yapması için sağdan soldan orta lazım yoksa geçen yıl ki gibi bu adam niye gol atmıyor diye dövünürüz. şu an erenin oynaması mantıksız.

belhanda eh işte.

maicon çok kral oynuyor.

denayer vasat.

tolga iyiydi. gary rodri fena değil ama basit pozisyonları gol yapmayı bir öğrenemedi.

vedad muriç de nasıl forvetse stoper gibi oynuyor her pozisyonda savunmasında yardımda adam.

Hücum antrenörü lazım acil. Top bizdeyken ne oynadığımız belli değil

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maicon yazılır.
Adam okunur!

7d165585d68dafb3e5768c27cd2c9d4e.jpg

Geri
Üst Alt